Jeg er pjattet med cross drenge ;)

Nu KAN vi snart ikke ha’ flere pokaler herhjemme!!

raceHar været fraværende de sidste par dage, da jeg har været til racerløb i Padborg. Nicolas skulle igen køre DEC sammen med Michael/Nissen Racing – som de vandt! Yaaaaay!!!

De kørte i en Porsche, bla. mod Casper Elgaard, og havde bedste tid i kval. samt vandt løbet med TO OMGANGE ned til 2. pladsen. Sådan drenge!

Det er udover nervepirrende, også super hyggeligt fordi der er så mange dejlige mennesker med på vores Nissen team, og skønne familiemedlemmer (Kiesa’erne og Lada’erne).

Jeg havde igen den vildeste kvalme og ondt i maven. Jeg er ikke så god til at se på, det er næsten for spændende. Havde jeg været en hund, havde jeg strintet overalt. Jeg er selvfølgelig nervøs for der sker noget, men næsten mere bange for at tabe. Jeg er verdens dårligste taber!!

Løbet varede næsten 4 timer, så der var også tid til at sige hej til de andre “racerkoner”, Lise Elgaard og Anne Bech (personlig træner). Shit hvor havde det været sjovt med lyd på Lise og mig, mens vi heppede på vores kærester! Vi er virkelig gode kommentatorer 🙂

Jeg ved ikke hvordan andre kører har det på sådan en tur, men vi mangler satanedme ikke noget! Nissen har den sygeste vogn som vi sover i, og har naturligvis også en privat kok med. Helle sørger altid for der er rigeligt af det vigtigste – kager, Bridgeblanding og hygge. Jo jo 🙂

Tak for et par dejlige dage allesammen 🙂

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

And the winner is…
Photobucket

Photobucket

Photobucket

The KiesasPhotobucket

Kokken
Photobucket

Hygge bag i vognen
Photobucket

Helles slikskål, og der er ALTID mere hvor det kommer fra 🙂
Photobucket

Og det samme gælder kagerne…
Photobucket

Jeg fangede lige den skønne Anne Bech (hende den fantastiske personlige træner, som har hjulpet mig såååå meget) og hendes kæreste Thomas Wulff. Nååååhhhh… Ren kærlighed.
Photobucket

Næste indlæg

Jeg er pjattet med cross drenge ;)