Hjælp mig hurtigt: Hvad ville I gøre??

Verdens bedste fredag, dagen før…

IMG_5793

Reklamelinks

Tak for alle jeres inputs i går. Jeg valgte at sige hvordan det var, men det synes hun nu ikke helt om, så vi blev sammen enige om at hun i dag er 5 år og har to fødselsdage – eller hvordan det var. Det er også fløjtende ligemeget, så holder vi sgu da bare en hel fødselsdagsuge, hvis det skal være på den måde ♥

I aftes hyggede vi med at pynte op, efter vi havde hentet en helt vanvittig flot kage. Uhh jeg glæder mig til at vise jer den. Temaet endte pludselig i Ariel/Disneyprinsesser, efter et års besættelse af Pippi. Det havde jeg ikke set komme, men var faktisk ved at være en anelse træt af det orange hår og fregner, så nu tager vi lige en tur med det her i stedet.

Det var jo fredag ♥

Jeg har de andre år bestilt ballonmand der kom med færdige balloner, men da jeg var inde på en Abefest.net for at bestille pynt, endte jeg med at være rigtig gør-det-selv agtig og satsede på selv at prøve med helium og folieballoner. Tænk sig, det er simpelthen så nemt, ved ikke hvad jeg havde forestillet mig men det havde vi nu en masse sjov med at lave sammen. Sikke en dejlig dag og aften. Der var så megen spænding ved sengetid at hun lige måtte få en lille gave at sove på, da vi åbenbart har glemt en ny bamse et sted.

Se lige så god hun er til at tage billeder…

Næste indlæg

Hjælp mig hurtigt: Hvad ville I gøre??