Hyggelig aften, med talkshow på Færøerne

Casual hairdo med GHD, step by step…

Reklame for GHD/Sebastian

I dag skal jeg lave tv, men det er hverdags-tv og ikke studie-tv, så det må gerne være lækkert, men ret casual til dagens optagelser. Med mit mørke hår mod den røde kjole, synes jeg glat skinnende hår med lidt facon i pandehåret passer bedst, så det ikke bliver alt for senorita til det jeg skal.

Mit hår er lidt et projekt, fordi det er så langt og tager lang tid at tørre og style. Alt håret er mit eget, og det skal derfor også plejes godt med kur, olie og heat protection, for at blive ved at være stærkt og pænt.

Jeg har lavet en step by step til dig, med de produkter jeg har brugt i dag… Psst! Husk også, at du kan få 10% med rabatkode: Mascha10

 


Jeg har vasket håret i disse tre produkter, og brugt en hårmaske for at give det lidt ekstra pleje ovenpå en lidt travl periode, hvor det let bliver forsømt og stylet en del. Produkterne kan du finde herunder:


 


Jeg bruger heat protection for at skåne håret mod varme og ophedning, under føntørring og for fylden bruger jeg volume spray, som begge kommer i inden jeg føner det.


 


Jeg er begyndt at bruge en ny børste til mit pandehår, som jeg ikke har brugt før. Havde jeg haft kortere hår havde jeg brugt rundbørsten til alt håret, imens jeg tørrede det, men jeg kan simpelthen ikke styre de lange lokker. Den giver et lækkert og naturligt buk og fald og løfter samtidig håret, hvis man gør det fra bunden – genial til kortere hår end mit. Eller som jeg, til pandehåret. Det gør looket blødere end at bruge et krøllejern, når resten af håret skal være glat.

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Virkelig lækker olie! Jeg bruger den en dag som i dag for fugt og shine, nu hvor det skal være glat, det bliver for tungt, hvis jeg skal krølle håret. Kun brug en lille smule ad gangen.


 

 


Finito, voilá! En casual styling, men stadig et look hvor man ikke er i tvivl om det er plejet og sat, og ikke bare trillet ud ad sengen.


 

 

Image Map

Næste indlæg

Hyggelig aften, med talkshow på Færøerne