Beauty Awards 19: The look & styling

THE OUTFIT!

 

SHOWTIME! Skal der være fest, så lad der være fest. Jeg f****** ELSKER dette outfit!

Vi var SÅ klar på en hyggelig aften, i godt selskab og med nem overnatning, på selv samme hotel som Danish Beauty Awards blev afholdt. Men for der kan være fest, så skal man lige have et outfit at tage på – og der var krise, skal jeg hilse og sige.

Planen var jeg skulle iklædes en smuk kreation fra Elsa Adams, men så gik der så mange ting i vejen for os begge rent tidsmæssigt, at det hele blev for besværligt med tiden og afstanden mellem kbh og Kolding, så jeg endte med (igen, igen) at stå samme dag og ikke vide hvad jeg skulle tage på. Jeg ved godt det ikke er verdens største krise, men lidt har også ret. Aftenen inden nåede jeg at panikshoppe big time på nettet, og fik varerne sendt ind til min veninde Signe Heindorfs klinik midt i kbh, så Troels kunne hente det der, hvis det nåede at dukke op. Selv sad jeg hos Wooma for at få farvet bunden, og Troels… Han havde travlt med at styrte rundt i hele byen for at opdrive et outfit til mig. Han er altså god, det er han. Og tålmodig! Heldigvis nåede dette sæt at komme, log ret heldigt passede nøjagtigt. Jeg har fundet sættet, øreringene og det prikkede sæt hos Zara.

 

Jeg har sagt ja til en ny omgang af Beauty Bosserne, så det filmede vi også undervejs, og der er sådan en kjolekrise meget velkommen.

 

Bemærk lige de smukke ringe på min venstre hånd, den lilla og den guld. Dem har jeg fået af min mormor. Jeg husker hun har båret dem hele min barndom, og jeg er så glad for jeg nu kan tage dem med gennem mit liv, til både hverdag og fest.

 

 

 

Jeg overrakte en pris sammen med kjoledesigner Elsa Adams…

 

 

Jeg elsker dette billede! (Fotocredit: Realityportalen)

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Beauty Awards 19: The look & styling