Tænk engang... Nu hele 6 år!

Bioevent: A Simple Favor

Annonce i samarbejde med Nordisk Film

I torsdags havde A Simple Favor premiere i biograferne, og onsdag holdt jeg en hyggelig lille forpremiere i Dagmar for en masse dejlige ladies, der havde vundet billetter til arrangementet.

Der var naturligvis en indbydende forfriskning, og lidt til den søde tand, inden filmen gik i gang. Jeg fik hilst på en masse søde mennesker og taget nogle selfies, og ellers er det jo bare skønt med en lille komsammen, når man er en social cirkushest.

Og til det som det hele handler om, filmen A Simple Favor, så er den altså en biotur værd. Det er en krimi-thriller som er fyldt med spænding, uforudsigelighed, hemmeligheder, mord og overraskelser, når det handler om hvorfor Emily pludselig forsvinder, efter hun har bedt hendes nye veninde, mommy-bloggeren Stephanie om at passe hende søn efter skole, men altså ikke kommer og henter ham. Emily er en tough cookie, hvor Stephanie er mere forsagt og bonert, og egenlig virker deres venskab ret skævt. Det kommer der en del spænding ud af, på en mere damet måde, end med en masse bang-bang og jagt med biler og urealistiske koldbøtter i luften. Den er lige mig, når lækkerhed og spænding kombineres på en elegant måde.

God film! Billetter bestilles her.

 

Hollie Nolia var med, sådan er det jo når man kun er sig selv, men hun havde nu også glædet sig til festivas, og fik spist en masse cupcakes med glimmer på – at verden så brød sammen pga. et par dumme strømpebukser, og mor her kun gjorde det værre med sin blotte tilstedeværelse, var ikke til at forudse. Sådan er det nogle gange, men alt blev godt igen, da vi kunne napse lidt ekstra cupcakes med hjem. Jeg havde jo set filmen i forvejen, som en af de første, i biograf ude på Nordisk Film alene.

      

Image Map

Næste indlæg

Tænk engang... Nu hele 6 år!