Yes! Se hvem der bare fyrer afsted...

Der er sket noget stort!

dc6d1f52-c895-43fb-b588-6590b35b02a2

Der er sket noget stort, hvert fald i vores lille verden, en dag vi altid vil huske. Hollie Nolia har tabt hendes første tand!

Da vi rejste til Lapland havde hun en rokketand, og jeg frygtede egentlig den ville falde ud og der ville være blod over alt, så håbede det kunne ske hos farmand. Men der blev naturligvis rokket stolt med den tand, og bare jeg nærmede mig hende var det med et “hey, pas liiiiige på rokketanden mor!”. Hjemmefra havde jeg taget nogle mønter med, fordi det vel er det man ligger under puden når tandfeen kommer forbi? Jeg har aldrig selv haft besøg af tandfeen, så vidste ikke hvordan det foregik nøjagtigt… Men jeg tog mønter med.

Og så skete det! Lige som vi sad og hyggede os i sofaen, delvist med at kigge på nordlys ud ad vinduet og spille iPad, så sad hun med den i hånden. Aldrig har jeg set et mere stolt lille menneske (og det blødte ikke engang)! Hun var fuldstændig elektrisk og der skulle facetimes med både far og mormor med det samme.

Vi var egentlig på vej ud for at bestige en pist sammen med en masse mennesker, for at se nordlyset, lige kort tid efter. Det kom vi også, med åben mund så alle kunne se det. Så stolt! En ret magisk dag faktisk.

Men så kommer vi til det med tandfeen. For jeg spurgte hende så hvad hun skulle bruge de penge på, som hun fik af tandfeen? Det var åbenbart ikke en rigtig mønt hun forventede (sgu da!), men en chokolademønt som skulle spises. Hvor pokker skulle jeg finde en chokolademønt i et lukket snelandskab kl. 22 om aftenen?!? Not gonna happen, så vi blev enige om at tandfeen jo ikke vidste hun var i Lapland, og vi hellere måtte vente til vi kom hjem til hendes egen pude. Mig i gang med at finde ud af hvor jeg kunne få chokolademønter! Min mor var tilfældigvis i Tiger, og fik mig fortalt de havde giga-mønter. Alt skal jo helst være lidt for meget her, så jeg fik sendt vedkomne der hentede os i lufthavnen ud efter giga-mønter… Hun skulle jo nødig blive skuffet den lille tandløse dame.

Det var også en rigtig god idé det hele, indtil tanden så skulle under puden. For i Gurli Gris, tager tandfeen tanden med… Og den ville hun alligevel ikke af med! Så lagde vi den i en pose og skrev på den, at hun ikke måtte tage den med, og at HN helt selv havde hevet den ud, i håb om det var en ekstra sej mønt, og ikke bare en lille snoldet én hun kom med.

Kl. 6:45 var der gevinst, og tandfeen havde været forbi uden at tage tanden med. Hvor heldigt! ♥

Hvordan gør I med tandfeen??

4839ac21-7eb0-43c1-b80c-a9a03b98d3ce

28223542-c821-4320-b31d-3e84390f9ebe

5bfd61d2-0e0a-4ce3-a64e-659f3bea68e6

 

 

Image Map

Næste indlæg

Yes! Se hvem der bare fyrer afsted...