Black Friday TYVSTART - 25% på ALT!!

“Something red”. Hjælp med med at vælge…

MaschaVang_2017-11-14_018Jeg er en ret heldig fidus, at jeg er landet lige hvor jeg er. Her mener jeg hvor vi er flyttet til. Jeg valgte jo at flytte ud af byen af mange årsager, én af dem er at jeg godt kan lide et lille lokalsamfund (jeg er virkelig blevet voksen her) hvor man kender hinanden. Jeg bor jo ikke inde i Dragør, men en i et område lige udenfor som jeg egentlig bare gerne vil have for mig selv.

Men her bor altså de skønneste mennesker, den bedste institution og bare dejlig stille og roligt nær vand og skov. Men nu topper det altså, for i morgen holder den lille by simpelthen julefrokost, og da jeg hørte det, kan I tro jeg kunne få farmor på banen, så jeg kan komme med til dem. Og nej, det er ikke bare for at fulde mig og føjte rundt, men jeg synes det er en rigtig god idé at lære folk herude bedre at kende. Det er jo her Hollie Nolia skal starte i skole til næste år, så det er en oplagt mulighed for at møde nogle flere fra området – render jo ikke lige rundt og banker på alle døre vel. Faktisk kom der en med en velkomstbuket da vi flyttede ind, det gør man herude, sådan rent officielt. Hvor skønt er det lige.

Nu skal jeg altså til julefrokost med byen i morgen, og der er simpelthen også dresscode. “Something red”, YES jeg elsker den slags og jeg elsker rød. Så nu skal vi bare finde ud af hvad jeg skal tage på.

Jeg har nogle muligheder her. Sig endelig til hvis I husker noget andet jeg har, det er faktisk sket før, at en af jer kom i tanke om noget jeg havde i skabet som endte med at være et hit, som jeg selv havde glemt.

“Something red”… Hvor rød skal rød egentlig være?

HJÆLP MIG…

Something red behøver jo ikke været et helt rødt outfit, men måske sort casual kjole, rød læbestift og rød taske…

Eller røde såler…

Uhhhh der er også denne! Casual og chick…

Jeg ville ØNSKE jeg kunne finde denne her… Den ville være helt perfekt. Aner ikke hvor den er desværre.

Næste indlæg

Black Friday TYVSTART - 25% på ALT!!