Opskrift: Butternutsquashsuppe

Kitchen pimping! Det skal være en fest at gå i køkkenet…

C4E9BDD4-08ED-44B1-889B-AB9CCFD3920F

Reklamelinks

I har forhåbentlig ikke overset at jeg er gået i køkkenet, hvor madlavning pludselig har fået større interesse og opmærksomhed end nogensinde før. I kan fandme tro jeg vil giftes nu! Og hvad sker der så, når jeg nu er begyndt på den nye dille her? Accessories, jeg tænker straks accessories – HVAD kan jeg købe for at pimpe min madlavning? Guld og glimmer naturligvis, hvad ellers?

Den fine nye pude her står i køkkensofaen som nok er det møbel jeg holder mest af i huset. Og så har jeg selvfølgelig fundet køkkengrej i guld/messing og nye glas. Har hørt så mange sige de lige drikker et glas vin imens, så det føler jeg da også jeg bør gøre. Det er lidt som den regel med motorcyklister der hilser på hinanden når de passerer, så står jeg også der med et glas og forestiller mig jeg hilser på andre hjemmekøkken-kokke der står med skrigende unger om benene, rod i køkkenet og ild i ovnen, og lige sender en hilsen videre ud i verden. We are in this together! Jeg varierer det lidt med champagne vil jeg så indrømme, man skal huske at gøre hverdagen til en fest også, ik.

Faktisk er jeg blevet så huslig, at jeg prøvede støvsugeren i går (jeg smadrede champagneglasset her). Jeg fandt så ud af den slet ikke duer, og kan bedre forstå min Happy Helper er så længe om at støvsuge. Tip til ny super-suger modtages. Håber virkelig ikke det er fordi jeg ikke kan betjene den.

Er der ikke en pris der hedder “Årets dårligste husmoder”? Det var en pokal jeg sagtens kunne se mit navn indgraveret i.

Pelstæppe, pude og køkkengrej fra Bloomingville / champagne fra Winefamily

 

Næste indlæg

Opskrift: Butternutsquashsuppe