Vores weekend i hyggehytten

Det er ren søndagshygge det her…

7ABBBCA1-EBA3-47F1-9597-06AD79AFA2EDDet har været rigtig hyggesøndag i dag. Ild i pejsen, nattøj til middag og så en tur på café og biograftur i Dragør.

Se lige hvor vi hyggede os, musen måtte selv bestemme og det blev kakao med skumfiduser og en lækker kage inden vi skulle i bio. Der ligger denne hyggelige lille café Fru Munk i den ganske korte gågade, men der er simpelthen så hyggeligt og fint. Vi elsker at komme her.

Butikken på torvet her er min yndlings i byen. Den har så mange skønne nipsting og er nu fyldt med julepynt. Ved siden af har samme ejer lige åbnet en bager hvor man lige kan få en kop kaffe og kage også, der må vi snart ind, det har vi ikke været endnu. Vi bor jo slet ikke inde i byen Dragør, men nogle km udenfor og noget mere øde end her.

Jeg synes det er så charmnerende og dejligt med denne gamle biograf i Dragør, og med tanke på den er drevet af frivillige så er det virkelig brugervenlige priser. For 2 stk. billetter, popcorn og drikkevarer kom jeg kun af med 165 kr. Der er altså ikke mange steder man kan få drikkevarer til 5 og 10 kr. for juice, sodavand og vand og chokoladebarer til en 5’er. Jeg håber den bliver bevaret i mange år, selvom den ikke er lige så fancy som de store nye biografer. Men charmen og det at benytte sig af de lokale tilbud overgår det behov en hyggelig søndag ♥

Signe Eflund gav mig lige en omgang farve og proteinkur den anden dag, det gør virkelig underværker det hun gør, mit hår ar sundere og blankere end nogensinde ♥

Næste indlæg

Vores weekend i hyggehytten