Hvor modig er du?

Efterår jeg elsker dig!

81E58022-0D44-449B-818C-F7829CA7B448Hele sommeren har folk brokket sig over vejret, at der ikke var sol og sommer nok. Jeg synes da også det er ærgerligt vi slet ikke har fået brugt haven i år, som i slet ikke, men sommeren er langt fra min yndlingsårstid.

Mange bliver helt forelskede i foråret, når alt springer ud og dagene bliver lysere. Underligt nok, så har jeg det lige omvendt. Jeg elsker efteråret, særligt oktober måned, og jeg kan næsten ikke vente til december derefter. Jeg er nok i virkeligheden mere til kulde end varme, og vil hellere sidde med hyggesokker, ild i pejsen og varm kakao, end jeg vil ligge og slikke sol i bikini. Jeg kunne vitterligt ikke forestille mig noget værre, end at bo i et varmt land som Spanien. De skiftende årstider er lige mig, jeg elsker vores nordiske vejr.

Jeg plejer at samle kastanjer, lave kastanjedyr med Hollie Nolia og naturligvis Halloweengræskar når den tid er. Men i år vil jeg altså ikke vente så længe, jeg vil gerne have efteråret hjem i huset, uden det nødvendigvis er på den uhyggelige måde – jeg vil ha’ hyggen i hus.

Sidste år var vores første efterår i huset og der blev da også pyntet lidt op, dog mere i Halloween-stil. I år vil jeg gerne gå lidt mere amerikansk til værks. Med andre ord, så kan det ikke blive for meget. Nu har jeg ikke en stor front door, men min jernlåge må da også kunne gøre sig lidt til, hvis jeg skal bilde mig selv ind jeg bor på Wisteria Lane.

Kan I ikke se det for jer? Jeg skal så meget ud og købe græskar og ha’ arrangeret en krans!

Billederne her er fra sidste år…

 

Næste indlæg

Hvor modig er du?