Links til mine efterårsfavoritter

Lidt sker der da, i soveværelset…

IMG_5181

Reklamelinks

Klokken er mange, men jeg render stadig rundt og flytter om på ting. I dag har soveværelset fået en lille opgradering, men jeg er ikke helt færdig endnu.

Jeg har fået nyt sengetæppe og puder i en mere, ja jeg ved ikke hvad jeg skal kalde den, rosa/støvet lilla agtig farve. Jeg er meget farveforskrækket og er bedst til kolde farver i sort, hvid og grå nuancer, så har i timer kredset om sengen for at finde ud af om det nu var alt, alt for vildt med al den farve her – men jeg er nu blevet rigtig godt tilfreds. Sengetæppet er større end det tidligere og kan dække hele sengen. Jeg elsker det og har faktisk ledt efter nøjagtig sådan et længe, og så med blandede tilhørende puder til. Jeg elsker mit soveværelse! ♥

Sengetæppe og puder fandt jeg i en butik, Homeish, ikke så langt fra hvor jeg bor, men de har også webshop. Sagerne var lige droppet ind ad døren, så de er nok snart at finde på shoppen, skal nok give jer direkte link når de er oppe.

Glasmontren fåes også i Homeish og er fra Nordal.

Figuren her er fundet i en lille lokal butik.

Jeg har endelig fået gardiner op og forstår ikke jeg ikke har gjort det før, det givet en hel anden hygge og andet lys. Lampen overvejer jeg at skifte ud, men ved ikke til hvad, måske en mere klassisk form for lysekrone uden det er helt bling bling, men en lidt lettere udgave.

I skal se skabet her i dagslys, det passer til de skabe jeg har i stuen og det der er på væggen i køkkenet, så det er efterhånden gennemgående med sort jern i hele huset. Jeg har kigget på det længe og det er det helt rette herind til.

Jernskabet er også fundet i Homeish. Tænk så søde de er i butikken, jeg fik det leveret her i weekenden og han satte sågar en lampe op for mig. Det er da virkelig service der vil noget, så pænt gjort.

Kan I ane nuancen? Den er ikke grå… Jeg ved det, jeg må tage nogle flere billeder, kunne bare ikke vente med at vise jer det. Ginger, vores udekat, har godkendt omgivelserne ♥

Jeg gør det færdigt og vender tilbage…

Næste indlæg

Links til mine efterårsfavoritter