Best of: Kvindelist, manipulation & løgne

Dagens arbejdsplads: Næsbyholm slot

IMG_5702I dag skød jeg efterår/vinter til SOLO, på Næsbyholm slot sammen med et godt godt af skønne mennesker. Louise Liisberg er som regel makeup-artisten på disse shoots, og det var hun også i dag. Altid en fornøjelse ♥

Vi skulle lave billeder til det tøj der kommer i butikkerne de næste par måneder, så kan desværre ikke linke til det endnu, selvom jeg allerede har fået vanvittig mange forspørgsler på jakken, som også kan ses på min Insta-story. Skal nok tippe jer når det kommer, jeg kunne ikke selv vente og luskede nogle sager i tasken da jeg skulle hjem.

Det må nogle gange være svært for Hollie Nolia at forstå hvad mor egentlig arbejder med. I går sagde hun “se mor, der er ham du arbejder med i fjernsynet”… Det var så Jes Dorph, fordi hun jo altid er med når jeg er i Go’ Aften eller morgen, og siger hun er nødt til at tage med mor på arbejde. Jeg fortalte så i morges at jeg i dag skulle lave billeder på et slot, iført kjoler i dag. Jeg kan næsten ikke beskrive skuffelsen i hendes ansigt, da hun efter spændt havde spurgt om hun måtte se billederne. Nej, det var jo ikke ligefrem Disneyslottet eller store balkjoler som hun tydeligvis havde regnet med. Jeg fik en nøje beskrivelse af hvad hun mindst havde forestillet sig, og kan hermed vist godt begynde at spare op til en tur til Paris så hun kan se det rigtige slot. Jeg var nu ellers ganske fint imponeret, mig kan de godt ringe til når de caster til ‘Godsejer søger brud’.

Jeg møder altid op i afslappet joggingtøj, med nyvasket hår og uden makeup, og så tager det ca. halvanden time at få mig til at se nogenlunde levende ud.

MASSER af kaffe, tak!!

Fotografen Thomasbjørn.dk, ikke branchens mest ucharmerende fyr kan vi godt blive enige om.

Nyt kontor? “Hvor mange piger skal du bruge siger du?” 😉

Tak for en dejlig dag ♥

Næste indlæg

Best of: Kvindelist, manipulation & løgne