Min fødselsdag: Det gav jeg mig selv i gave...

Nyfunden energi & bootybuilding

IMG_3128Jeg er for tiden i en tilstand af mental feriemode, jeg ikke har været i længe, og hold k*** hvor er det dejligt!

De fleste af Blogly-pigerne har ferie, så der er stille på den front og det er lidt uvant for mig – men meget tiltrængt kan jeg mærke. Jeg har fået en masse energi efter jeg er begyndt at træne med Herman flere gange om ugen, og jeg er blevet ret bidt af det må jeg erkende. Jeg har jo ikke tidligere været til vægte, eller det at træne inde i det hele taget, men det tiltaler mig nu alligevel det vi har gang i.

Hvis I følger med på min Instagram/storys, kan I se jeg træner 2-3 gange om ugen og derudover lunter lidt i skoven, hvilket mest er for at komme ud og nyde naturen og den friske luft. Jeg spiser efter principperne i min bog, men går ikke op i hvad der står på vægten. Lige nu former vi kroppen og jeg taber mig ikke et gram. Også meget uvant! Men jeg kan nu meget godt lide følelsen af min booty der vokser og får lidt samme fylde som da jeg havde de der ekstra kilo på, I ved.

Udover den øgede energi, så gør det også noget mentalt ved mig at træne. For det først er min hovedpine og migræne næsten væk, og jeg kan mærke at jeg har et større psykisk overskud. Jeg er fandme glad altså, sådan helt indeni. Jeg kan også meget bedre vende den anden kind til når jeg læser tåbeligheder på nettet eller i pressen, hvor jeg tidligere ville have reageret anderledes, tænker jeg nu bare: Pyt! Det tror jeg i det hele taget jeg vil gøre noget mere i, for jeg er en person der tænker meget over tingene, men tror det ville være rart at give lidt mere slip. Hvordan ved jeg ikke, men måske I har nogle idéer til noget mental træning. Bøger, workshops, yoga… Ja ved jo ikke hvad det hedder, noget mindfullness, coaching agtigt.

Der er mange der spørger til min kost, om jeg hjælper folk med træning eller coaching. Det gør jeg ikke, men man kan købe min bog, så er man godt på vej 🙂 Den fåes i Dansk Supermarked og sikkert flere steder på nettet.

Næste indlæg

Min fødselsdag: Det gav jeg mig selv i gave...