BLOGLYs Girls Night Out event

Dygtige, dygtige pige min…

IMG_2622Jeg er ikke gået under jorden, jeg er bare taget til Byrsted (hvilket næsten er det samme). Meningen var jo at Hollie Nolia skulle holde ferie hos mormor og morfar denne uge, men jeg er nu taget herover. Jeg synes ikke lige jeg i detaljer vil forklare hvorfor, men nu er vi herovre og i dag har vi plukket fine blomster til mormor ♥

I løbet af ugen har Hollie Nolia og morfar været alene hjemme, hvilket har givet dem tid sammen de ikke har haft før. Det plejer jo at være mormor der står for det hele. Det pudsige er at hun har været SÅ sød, nem og eksemplarisk sammenlignet med når mig eller mormor er i nærheden. Ikke at hun altid er det modsatte, men der er bare forskel på om det er mor eller far hun er sammen med – det tror jeg de fleste mødre kan genkende…?

Som at tage morfar eller Onkel Henrik i hånden og sige “kom, nu skal vi finde nattøj til mig, jeg er træt og skal i seng”, “Løft mig lige op på bordet, så kan du børste mine tænder”. Det er som om naturen lige tager over og hun 100% affinder sig med situationen som den er. Jeg er meget imponeret over hende og glad for at se hvordan hun takler det hele, dygtige pige. Og dygtige morfar.

 

Har I været i en situation hvor jeres børn taklede det hele anderledes end I havde forventet – godt eller skidt? Det kan være alle slags situationer, jeg er bare nysgerrig og fascineret af de små mennesker ♥

 

 

Næste indlæg

BLOGLYs Girls Night Out event