Ikke mere Hollie Nolia børnetøj, lige nu...

Color it up!

IMG_2784Tough blogger-life, haha. I går stod den på nogle optagelser til promoen for det tv-program jeg optog i Peru for lidt tid siden, samt et interview på P1 om rollemodeller.

Jeg plejer egentlig at være glad for sort tøj, men efter jeg er blevet så mørkhåret synes jeg der går lidt for meget ‘Ungdomshuset’ i den når jeg er i sort, så den får gas med farverne i stedet. Mine øreringe var jeg så heldig at få af min Happy Helper, som lige har været en tur i Amsterdam – hvor sødt er det?!

Reklame: Gul skjorte fra Y.A.S. / Bukser, Top Shop /Bælte, Gucci / Øreringe, gave / Ring, A-hjort.dk

Jeg vil lige advare jer mod at investere i sådan et Prada cover her. Jeg købte dem til både mig og min veninde, og de er allesammen gået i stykker samme sted. Min veninde fik hendes byttet, og det er nu igen gået i stykker. Jeg har hverken tabt min telefon eller på nogen måder været det mindste grov ved den. Jeg tog den bare op ad lommen, og så gik den i stykker. Prada tilbyder at sende den til reparation, som vil tage 4 uger, og så kan jeg derefter få at vide om de vil fikse det for mig. Glem det! Men hey, så sparede jeg lige boksen på den taske jeg ellers havde udset mig i butikken som fødselsdagsgave til mig selv.

Lad være med at købe sådan et, just sayin!

Næste indlæg

Ikke mere Hollie Nolia børnetøj, lige nu...