Sommeren kom til Dragør

Jeg har gjort et kup!

IMG_8875Jeg kan sgu ikke helt løbe fra jeg har jysk kreglerblod i årene, og har altid været fascineret af en god handel eller to. Godt gammeldaws købmandsskab, det er lige mig.

Hvis man følger min Instagram (jeg godkender alle, men kan godt lide jeg kan slette folk igen hvis de er dumme), og ser mine storys, så vil man vide at jeg ret ofte har et eller andet til salg. Jeg bryder mig ikke om at smide ting ud, fordi jeg synes det er spild af ressourser og en arrogant holdning til penge der er tjent i arbejdstimer, købt ud af ens liv. Det skal man have respekt for. Det er ikke fordi jeg som sådan behøver at tjene på ting, jeg giver også gerne ting væk. F.eks. mit gamle køkken med hårde hvidevarer, min gamle vaskemaskine og tørretumbler, autostol, børneseng eller småting som legetøj osv. Det er mavefornemmelsen med at tingene bliver genbrugt og ikke bare kasseret. Hvad der er gammelt for nogen, er nyt for andre. Kan I følge mig? Der er ikke noget Hollie Nolia elsker mere, end at tage med mormor på loppis, det gør de hele tiden og det meste af hendes legetøj er faktisk købt brugt.

Jeg synes det er sjovt og hyggeligt at sælge og købe på den måde, selvom jeg har haft mit bøvl med mange købere der ikke er dukket op, eller jeg sågar har tilbudt at levere, og så “har de ikke lige fået løn” når jeg har fragtet spisebordet ud til dem.  Så får de en jysk røffel man kan forstå!

Nå, men her den seneste uge er jeg gået bananas med at sælge ud igen, og i den forbindelse har jeg altså gjort et ekstraordinært godt køb, som jeg lige vil bryste mig lidt af.

Jeg har kredset lidt om et sofasæt i en boligbutik, men udsigten til at vente 10 uger har naget mig mindst lige så meget som prisen på 19.000 kr., for sættet. Jeg har derfor cirklet om dem igen og igen, for var der virkelig ikke nogen smuthuller hvor jeg kunne få sofaerne før, ved at vælge en anden størrelse eller farve… Jo, men så blev de blå, og vi ved hvordan jeg har det med farven blå. Jeg tog hjem og besluttede mig for at sove på det én nat mere. 19.000 kr. og ti uger, av av!

Da jeg så vågner næste dag har jeg besluttet mig, jeg køber dem sgu. Ikke fordi de andre (som jeg solgte) fejlede noget, men jeg ville bare gerne have en anden farve. Lige som jeg går på nettet for at lede efter nummeret til butikken for at købe sofaerne, kigger jeg mig omkring om de nu skulle findes andre steder, selvom jeg havde gjort det mange gange tidligere. Og fandme så!!! Så finder jeg nøjagtig det sæt, i den farve og størrelse jeg drømmer om, til salg brugt. Det var sat til salg en time tidligere, og der var ikke en finger at sætte på dem – de stod perfekt som nye, selvom de er flere år gamle. Og ved I hvad jeg gav for dem? Hold nu fast…… 1.800 kr. for dem begge!!! Og det bedste af det hele, jeg kunne få dem samme dag. Og det var altså dét I kunne se flyttebilen komme med på min Insta-story den anden dag.

Er det ikke vildt?! Jeg er så glad for mit køb, og har hoppet hujende rundt af glæde. Jeg elsker sådan noget. Jeg jagter pt også et par borde jeg har øje på, og jeg gider da heller ikke give 149 kr. for en bog med Karius og Baktus, hvis jeg kan finde den brugt til en 20’er. Og sådan får jeg råd til Gucci tasker 😉 Ej, jeg har faktisk besluttet at Hollie Nolia skal have et legetårn til haven for nogle af de penge jeg sparede, for det mangler vi ♥

Jeg nænnede altså ikke at vippe Ginger ned, men umiddelbart ser de ud til at være godkendt…

IMG_8879

IMG_8883

IMG_8870

Næste indlæg

Sommeren kom til Dragør