Bedste start på dagen...

Endelig er det her! Boost dit hår…

_96I2502-Redigera-4

Annonce

Hvis jeg skulle fremhæve en ting jeg er glad for ved mig selv, som jeg føler der ligger ekstra styrke i, så er det mit hår. Jeg tror ikke jeg kender ret mange der er ligeglade med deres hår, for der ligger så enormt meget identitet i det. Hvert fald for mig. Jeg har altid haft meget langt og sundt hår, og det har min datter heldigvis også arvet. Eneste gange jeg har oplevet decideret problemer med mit hår, eller hårtab, har været efter min graviditet eller i stressede perioder. Den følelse der, når man står med en ordentlig tot hår i hånden – puha! Prøv at tænk, at skulle miste det hele. En meget tæt på mig starter faktisk på kemo i dag, og så ryger håret jo. Det har vi talt ret meget om, da det fylder meget mere end man lige kan forestille sig.

Ikke alle er lige heldige med manken, men det kan der heldigvis gøres noget ved. I kender sikkert det populære serum man kan smøre på vippekant og øjenbryn, der gør at hårvæksten øges. Det er så effektivt, og jeg bruger det også selv til vipperne. Men hvorfor har ingen tænkt på at lave sådan en serum til håret, så man kan få sat lidt ekstra skub i det??

Jamen jamen, det er der da også. Swiss Clinic har lige lanceret en genial og meget effektiv serum til håret, Hair Renewal Serum, der forbedrer hårvæksten og forebygger hårtab. og jeg er i fuld gang med at bruge det, så mit hår hvert fald ikke bliver tyndt.

_96I2140-Redigera-1

Hair Renewal Serum går ind og aktiverer hårsækkene der producerer hårstrået, så håret vokser maksimalt hele tiden. Da det hår vi ser er dødt, er det helt nede i hårrødderne der skal sættes ind. Det sætter skub i hårsække der måske er i dvale og slet ikke producerer hår, det kan nemlig sagtens være tilfældet hvis du føler dig tyndhåret. Det betyder at dit hår vokser hurtigere og bliver mere kraftigt, og det vil vi jo gerne ha’. På den måde forebygger man samtidig hårtab ved at holde røderne aktive og i live, så det er ikke helt dumt at tippe manden om den også, for når en hårsæk først er død, kan intet vække den til live igen.

_96I3077-Redigera-4

_96I3048-Redigera-2

Normalpris 690 kr., lanceringspris 599 kr.

_96I2158-Redigera-2-3

Det er ganske enkelt at anvende Hair Renewal Serum, som dufter frisk og skønt, og man kan nemt have den med omkring hvor man kommer. Jeg fordeler bare nogle dråber fra pipetten direkte ned i hovedbunden i det håndklædetørre hår, sådan lidt rundt omkring, og masserer det godt rundt rundt. Hovedbunden har også godt af at få gang i blodcirkulationen, så det er en god idé at tage lidt fat.

Der er mange der spørger til mit hår, hvad jeg gør, men jeg er nok bare ret heldig hvad det angår, og nu kan I blive det samme med Hair Renewal Serum, hvis i mangler fylde og længde på håret

_96I2148-Redigera-2

 

Næste indlæg

Bedste start på dagen...