VIND NYT PRODUKT: Bliv instant brun...

Billeder fra vores påskeferie

IMG_6779Så er påsken slut, og det skulle julen vel egentlig også være nu… Det ved vejret vist bare ikke.

Vi har haft en skøn, skøn påske hos mine forældre i Jylland. Hollie Nolia savner altid mormor især, så det var dejligt bare at hygge hos dem, se onkel Henrik, morfar og olderne, samt veninden Silje. Og mig, jeg indtog sofaen og nød hvert minut. Må sgu indrømme jeg er lidt tvær for tiden, grundet streng diæt og træning – vil fandme bare gerne ha’ en frysepizza og et glas vin snart! Derudover er der sket en masse ting, som af den ene eller anden årsag har tynget og drænet mig – så nogle dage var tiltrængt! Lørdag, når jeg har skudt en reklame, tror jeg der skal hygges igennem med god mad og champagne.

I får lidt billeder, og så vil jeg ligge mig ind i sengen med min skønne mus, og lade hende falde i søvn med hovedet på min mave, imens jeg ser sidste afsnit af Billions ♥

IMG_6558

Vi fik også besøgt min (single) lillebror Henrik i Suldrup, hvor han har et skønt lille hus. Min far er vognmand, og min lillebror og far kører begge lastbil i firmaet. De ligger ikke på den lade side, og jeg er vokset op i en rigtig knokler-familie.

IMG_6534

De to piger er jævnaldrene, og leger så godt sammen. Sjovt nok foregår meget af deres leg med engelsk sprog, og det er ret utroligt hvad de egentlig kan sige. Det må være en kombination af rejser og iPad, for det er gode sætninger osv. Vi kiggede noget på hinanden, da vi lyttede til hvad der foregik på værelset.

IMG_6620

IMG_6496

Jeg smuttede en tur til Butik Blossom i Nibe, for at shoppe lidt, og se lige hvem jeg mødte… Skønne Camilla Framnes, som jo også er Blogly blogger ♥

IMG_6613

IMG_6609

Hjemme igen, én savner mormor så inderligt ♥

Hun sagde til mormor om ikke der var en børnehave i nærheden, for så kunne hun jo flytte hjem til mormor, og gå i børnehave dér. Mormor skulle bare følge med den første dag, så kunne hun sagtens gå der alene de andre dage. Da hun så spurgte mormor om hvordan man egentlig flyttede, og mormor sagde at det gjorde men i en bil, sagde HM: Jamen jeg har jo ingen bil mormor, men så kan jeg bare bestille en taxa.

Haha ♥

IMG_6733

Tivoli i påsken. Vi var inde for at se Pippi, opførst af Mastodonterne, og det varSÅ godt et show. Hollie Nolia var naturligvis i fuldt udstyr, og helt opslugt i forestillingen, som hun havde glædet sig meget til. Vi fik også leget lidt på Rasmus Klumps legeplads, og givet ham et kram.

IMG_6671

IMG_6675

IMG_6683

IMG_6694

IMG_6698

IMG_6708

Vi var meget heldige at blive inviteret backstage, for at møde Pippi efter showet. Dét kan I vel nok regne ud, var et hit af de helt store!

IMG_6719

 

 

Næste indlæg

VIND NYT PRODUKT: Bliv instant brun...