Masser af billeder: Nu på ski!

WHAT?!!! Det er så vildt + goodie til jer…

IMG_5960Det er såvildt det her, for mig hvert fald!!

I sidste uge fortalte jeg at min Mascha Vang selvbruner mousse var nomineret til en Danish Beauty award, forbrugerprisen, og det var/ER jeg helt vanvittig stolt over!

Men nu går det da helt amok. Min selvbruner er nomineret til ENDNU en Danish Beauty Award, den grønne pris. Da selvbrunerserien er Svanemærket, er der der taget hensyn til miljøet på mange måder. Ét er kemikalier som produktet er fri for, men også at emballagen er udformet så man begrænser materialeforbruget og spild af produkterne mest mulig. Der er mange strenge krav til Svanemærket.

Og for det ikke skal være løgn… Så er jeg nok nødt til at hoppe på flyveren til London, for den er dælanedme også nomineret til en Allergy Award, Best skin friendly product, som er årets bedste hudvenlige produkt valgt af forbrugeren. Forbrugerrådet, Tænk Kemi, har givet selvbrunerserien den bedst tænkelige vurdering, nemlig grøn kolbe, så jeg synes da bestemt den lever op til nomineringen.

Allergy Award – STEM HER

Kender I ikke det, når man næsten ikke kan rumme en stor glæde inde i maven? Sådan havde jeg det i dag, fik næsten helt kvalme på en underlig god måde. Fik da også lige et glas på det, imens Hollie Nolia fik gelé/buddingdessert (ikke at forveksle med min røv!) – så blev der altså fejret i Norge!

IMG_5963

Men okay, de er jo heller ikke vundet endnu, og bare nomineringerne er faktisk en ære i sig selv. Det vil godt nok være træls slet ikke at vinde nogen af dem, men kom til at tænke på i dag… Hvad nu hvis jeg vinder? Altså… Så skal jeg jo op på en scene måske. Jeg siger jo altid nej til at uddele den slags priser, fordi jeg bliver skrækslagen over at skulle derop. Men hvis jeg vinder, så er jeg jo nødt til at gå derop. Måske jeg så kan vende det til noget positivt? Århhhh hvor jeg håber ♥

Den grønne pris kan jeg desværre ikke bestikke nogen til at give mig, haha, men jeg går all in på de andre, det skal da ikke være nogen hemmelighed. Man får for pokker da vel en form for pokal, eller noget, og det vil da godt nok klæde mit hjemmekontor, som nok skulle blive færdigt så. Ej, men tænklige hvor vildt, serien er lige kommet på markedet, og får sådan en velkomst. Det er så dejligt at opleve.

 

Allergy Award – STEM HER

DBA, Årets forbrugerpris – STEM HER

 

Jeg ved godt det er meget “stem stem stem”, og forstår også godt I ikke gider blive ved – I er virkelig søde til at give stemmer, så der ryger lige en goodie afsted til jer ♥

Jeg udlover 3×1 Mascha Vang Selvbruner Mousse, til dem der er så søde at stemme på dem. Hvis du gør, skal du bare sende et screenshot af din stemme til: info@maschavangserien.dk og så finder vi 3 tilfældige heldige asener d. 21. April, da afstemningen slutter d. 20. April. TAK!

Læs mere om selvbrunerserien her

Næste indlæg

Masser af billeder: Nu på ski!