NYT: Nu også som selvbrunerservietter!

Hudpleje: Min daglige rutine

IMG_2025

Annonce

Som ambassadør for Swiss Clinic, får jeg nogle gange produkter tilsendt, som jeg tester. Det gjorde jeg også inden jeg tog til Thailand, og har derfor nu brugt dem længe nok, til at udvælge mine favoritter i min daglige rutine. Jeg elsker at teste produkter!

Det foregår på den måde, at jeg selv vælger produkterne, og kun skriver om dem jeg virkelig føler gør en forskel på mig og min hud. Jeg kan godt lide at gå lidt i dybden med ingredienserne, og få forklaret hvordan det virker i de forskellige hudlag. Min anatomi og fysiologi eksamen fra min kosmetologuddannelse var blevet lidt rusten gennem årene, så det var nu meget rart at tage anatomi og fysiologi uddannelsen igen, som jeg gjorde forrige år. Det er nok bare lidt nørderi fra min side ♥

Swiss Clinic er kommet med en ny hudplejeserie, og kender man deres produkter, ved man nok allerede at de er prisvindende af en grund – de er meget effektive. Af de produkter jeg selv bruger, her efter endt test, er dem jeg selv ønsker at anbefale og anvende i det daglige, deres nye serie. Jeg synes ret hurtigt den gjorde min hud glattere, og overfladen ret fin.

IMG_5288

Jeg dupper altid Eye Cream på, hvor jeg nærmest spiller trommer på huden, for at aktivere den så cremen bedre bliver optaget. 

IMG_5286

Sådan er min rutine:

Jeg bruger Micellar Cleaning Gel om morgenen, inden jeg tager cremer og makeup på, så huden er ren og frisk. Gelen har en vidunderlig frisk og ren duft, og man kan sagtens bare fjerne den igen med pads, eller som jeg selv, med en fugtig varm vaskeklud… Eller tage den med under bruseren. Det varierer lidt hvad jeg gør, men vand er ikke nødvendigt.

Bagefter bruger jeg Face Serum, som er højkoncentreret i formlen af 5 hyaluronsyrer, der genopretter fugtigheden i huden, og er det vi med årene mister mere og mere af, så vores kollagen- og elastinfibre svækkes. Vi kan godt lide hyaluronsyrer! Samt 5 peptides complexes, der regenererer huden og styrker kollagenen i det dybere hudlag dermis, samt gør overhuden epidermis fin og ensartet i overfladen. Jeg er meget glad for serumen.

Ovenpå min serum påfører jeg Day Cream, som kan bruges af alle hudtyper. Jeg er lidt tør, så derfor bruger jeg serumen under min dagcreme. Ja, ja… Jeg er jo heller ikke 17 længere, vel. Day Cream giver masser af fugt, som er godt for de fine linier. Husk også at smøre jeres dagcreme helt ned på brystet, da det jo også er synligt og trænger til pleje.

Til slut påfører jeg Eye Cream, som mindsker mørke rander og strammer huden op. Det er man altså nødt til i min alder, inden det er for sent. Det er bare om at komme i gang med at forebygge!

Om aftenen gentager jeg det hele igen, men slutter dog af med Night Cream, som indeholder en drænende effekt der mindsker hævelser i løbet af natten. Har vi ikke alle prøvet at vågne og ligne et oppustet hamster i hovedet, haha?

 

♦♦♦ Rabatkode ♦♦♦

 

Der er lige nu lanceringstilbud på disse 5 produkter, med 20-25%, men jeg har derudover som ambassadør, en lille ekstra goodie til jer, med en rabatkode på yderligere 15%.

The Daily Duo (Day Cream & Micellar Cleansing Gel) 840kr 1030kr yderligere 15% rabat med : MVDUO
Heroes Collection Kit (Face Serum, Night Cream & Eye Cream) 1690kr 2110kr yderligere 15% rabat med MVHERO
The Skin Care Range (Face Serum, Day Cream, Night Cream, Eye Cream & Micellar Cleansing Gel) 2340kr 3160kr yderligere 15% rabat med MVRANGE

IMG_2026

 

 

Næste indlæg

NYT: Nu også som selvbrunerservietter!