Beach bitch on the loose!

Ny klapvogn til turen…

IMG_1498TAK til jer der kommenterede på Facebook, da jeg spurgte om jeg skulle tage en klapvogn med på rejsen. Thank god!

Jeg havde slet ikke tanken, før under 24 timer inden afgang. Hvad har jeg tænkt på?? Eller rettere ikke tænkt på? Hun kan jo gå for pokker, men selvfølgelig ikke så langt, og det er rart om aftenen hvis man er på tur – selvfølgelig. Det havde været en katastrofe ikke at have den med, men det var da også noget af et projekt, at få fat i en med så kort varsel. Når det nu skulle være, gad jeg ikke købe en panik-vogn, når jeg i forvejen havde en bestemt på ønskelisten.

Vi har haft en paraplyklapvogn/stroller som vi har været meget glade for, med fine magnoliablomster på. Den havde så mange gode funktioner, men var blevet helt slidt og jordslået, og der er jeg nok lidt krukket i det, for det gider jeg altså ikke kigge på hvis jeg kan blive fri. Det seneste år har jeg skulet til denne grå guldkaret i samme model fra Elodie Details, og nu var der endelig en reel årsag til at erhverve den. Det skulle bare vise sig at være ret problematisk så tidligt før afrejse. Men, men… Jeg fik den sendt med hu hej vilde dyr fra Sverige, og den ankom lige et par timer inden vi skulle stå i lufthavnen. Jeg nåede ikke engang at pakke den ud, den røg bare med.

Jeg elsker den! Den er så god og let at køre med overalt, og så har den tykke lækre læderhåndtag, det har den gamle ikke.

Bling-bliiiiing….

IMG_2116

IMG_1709

IMG_2111

Kommandocentralen har døgnåbent!

IMG_2118

IMG_1724

 

Næste indlæg

Beach bitch on the loose!