Store piger bestemmer selv - næsten!

Sunset cruise & clubbin’ + 20% på kjolen

IMG_2487Vi havde den bedste oplevelse og aften i går. Vi har fået besøg af min veninde Mai-Britt og hendes kæreste Jonas, som tilfældigt var i nærheden, og ikke vidste hvor de skulle tilbringe de sidste dage – så de blev lokket hen til os.

Lige som de var ankommet, havde vi arrangeret at vi alle skulle med på en sunset cruise, som hotellet Grand Centara her i Krabi arrangerer. Det gik vitterligt over al forventning! Vi sejlede rundt i et par timer mellem de små skønne øer, spiste tapas og drak kølig hvidvin, imens vi så en helt fantastisk solnedgang. Det er virkeliganbefalelsesværdigt, hvis man er på de kanter.

Hollie Nolia har en fest fra hun vågner til hun sover. Der er  meget krudt i røven på det barn, det forstår man slet ikke. Hun kan vågne kl. 7 og bade hele dagen, løbe rundt, ingen middagslur, og stadig frisk til midnat, hvis hun får lov. Det gør hun så ikke, men vi har ingen faste sengetider her i ferien, det ville ødelægge al hyggen jo. Vi tager det som det kommer, og vi putter sammen om natten, det er så dejligt ♥

IMG_2520

♦♦♦

Affilliate:

Jeg er helt vild med denne kjole fra NA-KD Boho, og I kan faktisk få 20% på den, ved at bruge min rabatkode: mascha20

I finder den her

Jeg har den selv i small og bruger sort eller hudfarvet undertøj under. Jeg elsker at man kan dresse den op eller ned, alt efter tilbehør, og så kan man “spise” i den. Jeg havde flade bling-bling sandaler på til, men køje hæle er også flot til.

♦♦♦

IMG_2499

IMG_2527

IMG_2583

IMG_2686

IMG_2587

IMG_2579

IMG_2535

Én gad ikke sejle, det var for kedeligt. Hun ville danse!

IMG_2604

IMG_2613

IMG_2619

IMG_2549

Solbriller fra Gucci, smykker fra A-Hjort.dk

IMG_2562

IMG_2688

Efter vores cruise var vi inviteret til cocktailparty på hotellets bar/club, Deep Blue. Det var ganske stille og roligt, og der var ikke alverden udover os selv og lidt danskere. Hollie Nolia ville bare feste og danse, og så er det jo belejligt med en danser som Mai-Britt ved hånden. Vi havde vores egen lille fest, og hun fik børnecocktail, der var lige så fin som vores andres.

Hun nyder hvert et minut hernede, den bette trold ♥

IMG_2659

IMG_2663

IMG_2654

IMG_2645

IMG_2649

IMG_2650

Næste indlæg

Store piger bestemmer selv - næsten!