Fortiden fandt mig på et photoshoot...

Jeg havde aldrig troet jeg skulle købe…

IMG_1311Endelig, endelig fik jeg købt denne her. Jeg har flere rejser jeg skal ud på den næste tid, og så har jeg altså brug for at have hænderne fri i lufthavnen til billetter, pas og 4 årig, og mulighed for at kigge med fingrene i lufthavnen. Vigtigt! Én af de rejser jeg skal på, er sådan en lidt mere udfordrende rejse, som jeg ikke kan afsløre endnu, men den er sådan lidt mere “backpacker agtig”. Altså kan vi hurtigt blive enige om – jeg har brug for en rygsæk!

Jeg har ledt og ledt, og prøvet og prøvet. Der skal være lynlås i, da det er nemmest at komme i. Der skal være plads til min computer, min hovedpude (rejser aldrig uden), og en lomme der er let at komme i, og så skal den være rar at have på ryggen.

Ta-daaaaaa…. Nu som vaskeægte backpacker, hvem havde nogensinde troet det?? Endda i den fornuftige ende, med rygsæk der kan tørres af, med gode lynlåse osv. Praktisk vil jeg kalde den. Den skal bruges som håndbaggage på rejser, og altså ikke til daglig brug. Derfor jeg har valgt som jeg har.

Hollie Nolia ville med på billedet…

IMG_1310

IMG_1312

IMG_1313

IMG_1316

IMG_1317

IMG_1318

IMG_1319

IMG_1320

Næste indlæg

Fortiden fandt mig på et photoshoot...