Kæmpe galleri: Blogly fastelavnsfest

Late night (billig) shopping

IMG_0820Jeg har filmet i dag, og holdt Blogly møder med de tre piger, vores ene mandlige sælger og vores IT mand Lars. Bagefter hentede jeg min mor ved toget og Hollie Nolia i børnehaven. Det lille menneske savnede mormor så meget, at vi måtte ringe efter hende, og fluks hoppede hun på toget!

Min mor savner at gå i Fields, da hun jo var vant til at komme der hele tiden, da vi boede i Ørestad. Vi tog lige et hurtigt smut derud, da jeg havde et par småting der skulle handles til kontoret. Det var der ikke nogen der havde, så det endte med en quickie i Zara og H&M. Hurtig ind og ud!

Fra Zara: En casual bomuldsbluse, en god nederdel til, og et par billige sorte stilletter kan man jo altid bruge. Jeg har mange gange brugt ufattelig mange penge på dyre sko, men nu prioriterer jeg lidt mere ting til hjemmet – og det er jo heller ikke fordi jeg ikke har lækre sko. Et par sorte jogginbukser til når jeg er smurt ind i selvbruner eller er blevet tannet, trængte jeg også til.

Fra H&M: En flæset kortærmet bluse i koksgrå som er god til skindnederdel/-leggings.

Btw, tusind tak for de mange spørgsmål, og tak for de mange kommentarer den sidste uge. Jeg er bagud med at svare,men jeg læser dem ♥

IMG_0823

IMG_0824

IMG_0825

IMG_0826

Næste indlæg

Kæmpe galleri: Blogly fastelavnsfest