Hotellet - El Blok (I love you!)

Jeg har været i biffen

Skærmbillede 2017-01-30 kl. 07.02.48I går lokkede jeg Rasmus med ind og se filmen Jackie, som jeg har glædet mig meget til at se. Den er nok ikke så meget en mande-film, men listede den ind under politik og historie. Ved bare det kommer til at koste en eller anden krigs-/robot-/bang bangfilm i bytte. Det viste sig dog ganske nyttigt at have et leksikon ved siden, når jeg havde historiske spørgsmål om præsidenterne. Der skal man så være forberedt på at få et længere og ret nøjagtigt svar, under en film, inde i biografen, haha. Jeg synes, især nu med den nye præsident, at det er interessant at kende Jackie Kennedys historie lide nærmere. Jeg har set mange film om hende, men ikke som denne, der handler ret detaljeret om ugerne efter attentatet mod hendes mand, præsidenten JFK, og hvordan hun bar sig ad. Det er skønne Natalie Portman der spiller hovedrollen, og JFK er faktisk en dansk skuespiller, man dog kun ser ganske kort. Det er helt sikkert meget bevidst og indstuderet, den måde Natalie Portman spiller karakteren på, og jeg er ikke i tvivl om at det er sådan Jackie talte i virkeligheden, men shut up hvor er det irriterende at høre på. Det virker så overspillet og falsk, og ødelægger for mig ret meget filmen for mig, da det er svært at se bort fra. Jeg er vild med Natalie Portman, men det er uden sammenligning den mest irriterende skuespiller jeg har set spille Jackie. Filmen er okay, og jeg er glad for at have set den, men ikke så god som jeg havde forventet.

Det bliver meget spændende at se hvordan den nye First Lady bliver. Jeg synes Melania er meget smuk, og virker ydmyg, blid og sart til den store rolle det er at træde ind i. Modsat hendes mand, haha. Jeg er ikke fan af Trump, men hun virker skøn.

Her titter jeg lige frem i mørket, under en kasket i bio. Den er desværre ikke kommet til Dragør endnu, ellers havde vi set den lokalt.

image

image

Næste indlæg

Hotellet - El Blok (I love you!)