Der er sket noget godt!

Se hvad jeg har fundet i Tel Aviv…

imageSe lige et hyggeligt sted jeg fandt i går. Det ligger lige ved siden af et populært sted der hedder Benny the fisherman, hvis nogen kender det. Det er absolut det bedste sted jeg har været, god mad og endda servicemindede, så dejligt. Stedet her var ned til vandet og der er ingen tvivl om her er rigtig dejligt om sommeren. Også nu, men bedre om sommeren, det gir lidt sig selv. Skulle jo ha’ valgt et hotel ved stranden, men det var lidt svært at finde noget så sent op til afrejse. Hvis I skal til Tel Aviv, så lad være med at bo helt inde i City, det er næsten ærgerligt og en fejl jeg selv lavede da jeg bookede. Det er nok mere for forretningsrejsene.

Jeg har været umenneskelig træt på turen. Det er som om min krop bare lukker helt ned for energi, fordi jeg ikke skal være mor eller lave det vilde arbejde disse dage. Det er så skønt, min krop nærmest summer af afslappelse og træthed. Om lidt er jeg hjemme, og så håber jeg godt nok huset ikke sejler rundt et sted, men står som da jeg tog hjemmefra.

Ting jeg har lært de sidste par dage:

  • Virkelig meget om jesus.
  • At det er upopulært at glemme en lille grim taske med iPad og ledninger stikkende ud, natten over, inde i et shoppingcenter i Tel Aviv!
  • At jeg ikke skal komme til at sige til Hollie’s far at jeg holder nytår i Istanbul, når det er Israel. #panik
  • At M&Ms med peanutbutter er min favorit.

image

image

image

 

Næste indlæg

Der er sket noget godt!