Signe Eflund, du er CRAZY!!!

14. December // Julekalender

image

Sponsoreret

Kan man mon tvinge nogen til at deltage i julekalenderen i dag? I så fald, så vil jeg gerne indstille én. For at sige det som det er, så har vi nemlig en “situation” herhjemme…

Vi er kommet dertil, at Rasmus snart skal flytte ind til os, her i Dragør. Der er bare ét lille (stort egentlig) problem, og det er at den mand har SÅ mange bøger. Virkelig! Nu har jeg lige fået indrettet huset, og så har han tænkt sig at slæbe massevis af bøger i alle mulige farver, særligt rejsebøgerne i koboltblå, hjem i min stue?! Det kommer simpelthen ikke til at ske. Jeg tænker vi kan udvælge nogle få (de pæneste), og så kan vi lige snakke om hvad der skal ske med de mange hundrede andre bøger. Hollie Nolia har været så sød at foreslå de kan stå på hendes lille bitte bogreol, for hun vil jo gerne han bor hos os. Selv kan jeg ikke forstå hvad han skal med alle de bøger… Han har jo for pokker læst dem! Jeg har derfor foreslået ham, hvad jeg finder som den bedste løsning, et Mofibo abonnement. Bum, så bliver det da ikke bedre. Hvad skal man med de mange gamle bøger, når man på én app kan få ubegrænset adgang til alle e-bøger og lydbøger. Det er én tablet der gør det ud for flere reoler af tunge bøger, og man kan have den med sig overalt, fylder intet i tasken eller flyveren, og samler ikke støv ved siden af sengen. Man behøver ikke engang bekymre sig om internetforbindelsen, imens man sidder på ferien, for man kan læse op til 10 bøger offline ad gangen. Så når  man vist heller ikke mere på den ferie, det er alligevel mere end hvad jeg har læst på et helt liv, hvis ikke man tæller godnathistorier med.

image

Jeg har selv hentet Mofibo App’en og er igang med min første lydbog, nogensinde. Jæger – i krig med eliten. App’en har en masse fordele som man kan tilpasse til egne behov. Jeg ligger min telefon ved siden af mig, og indstiller app’en til at slukke efter 30 eller 60 min, så tiden ikke løber fra mig. Hvis jeg skal læse har jeg det f.eks. svært med hvid baggrund og for meget lys, da det giver mig hovedpine, men med App’en har man mulighed for at justere lys og baggrundsfarve. Man kan også selv bestemme afspilningshastigheden, hvilket især en god idé, hvis man hører lydbog sammen med sit barn.

Du kan i dagens kalenderlåge få hele 2 mdr. gratis abonnement til Mofibo, ved at bruge koden: MVGAVE

Tre bøger jeg gerne selv vil læse, eller høre, er:

Inger, et personligt portræt af Inger Støjberg, skrevet af Martin Hjort

Ronja Røverdatter, af Astrid Lindgren

Jæger – i krig med eliten, af Thomas Rathsack

image

Næste indlæg

Signe Eflund, du er CRAZY!!!