All in på julehyggen...

11. december // Julekalender

image

Sponsoreret

I dagens julekalender gemmer der sig en rigtig flot og eksklusiv urboks + et julegavetip med en rabatkode, hvis ikke du er færdig med julegaverne endnu (er der nogen der er det?! ).
Urboksen i læder er fra Urboks.dk og beskytter dit ur mod smuds, støv og ridser – og så er den flot at kigge på. Hvem vil ikke gerne passe godt på sit ur, og måske man endda har flere. Som I kan se, så drømmer jeg om en større samling, men det er indtil videre kun blevet til et enkelt. Man har vel lov at drømme. Urboksene fåes i alle størrelser, så om du som jeg er drømmer, har 2 eller hele 30 ure, så er der en urboks der passer til dig… Eller til modtageren af en eventuel julegavegave. Jeg synes det er en ret god julegaveidé, og her i julekalenderen giver Urboks.dk dig lige nu 15% rabat.
Rabatkoden du skal bruge til de 15% er: MASCHA
Udover rabatkoden ligger der også en urboks i læder, efter eget valg, i sokken i dag. For at deltage i konkurrencen om den, skal I her i kommentarfeltet skrive hvilken en I helst vil vinde.
Jeg har valgt denne, I kan se flere her.
Vinderen bliver offenliggjort på @urboks_dk om 4 dage.
image
image
Urboksene er af høj kvalitet, og med flotte detaljer så du kan passe flot på dine ure, og samtidig vise dem frem på en pæn måde. Den urboks jeg har valgt til mit ur, og til dem der efterhånden efterfølger (store planer kan I se 😉 ), er denne her til 10 ure. Jeg kommer altså til at fylde den op med armbånd også, indtil jeg har ure nok.
image
image

Næste indlæg

All in på julehyggen...