Nyt hår og champagneoverfald...

Se mit nye hår: First Lady Look!

imageHer er håret så! Altså jeg synes jo der er stor forskel, men da Rasmus sagde “neeeeej, du har fået nyt hår”, for han vidste jo godt jeg var til frisør, spurgte jeg ham hvordan det så så ud før??

“Øhhh… Øhhh… Det var mere… Krøllet. Og mørkt!”

FAIL!

Her er før billedet. Glattere og lysere. Mænd!

image

Signe Eflund er en magiker med hår, og aftalen var at jeg skulle have noget toffee farve (hvad det så end betyder, jeg tænker straks Toffefee), og babylights. Det var sådan set fint nok, jeg havde bare ét ønske. Jeg ville have et First Lady Look. I går nævnte jeg, at jeg var lidt misundelig over den titel, men for pokker… Så får jeg da bare håret 😉

Tip til frisører, eller hvis du vil ha’ lavet det samme. Signe har lavet et indlæg der guider frisører i hvilke farver hun helt nøjagtigt har brugt HER.

image

image

Det er ikke fordi jeg har ønske om at ligne den nye førstedame Melania, men jeg har et ønske om at få hendes hår. Og helt ærligt, så synes jeg faktisk det er lykkedes Signe ret godt at trylle det look frem til mig. Det er lidt mere classy end det jeg havde før. Lidt mere ladylike, synes I ikke?

image

image

image

image

image

image

image

Signe har brugt en masse lækre produkter, som jeg har købt med hjem. Jeg kan slet ikke finde rundt i dem, så hun har lovet at lave et udførligt blogindlæg om produkterne, så jeg kan blive guidet i det. Det kan I læse på hendes blog HER.

De dufter SÅ godt!

image

image

 

Næste indlæg

Nyt hår og champagneoverfald...