Masser af detaljer fra mit hjem

Masser af billeder: Børneværelset!

imageHollie Nolias værelser er nogenlunde ved at være færdige. Hun har to sammenhængende værelser, hvoraf det ene er et sove/hyggeværelse, og det andet et legeværelse. Det har taget mig lang tid at komme på plads synes jeg, men nu er vi vist også ved at være der, mangler bare lige lidt hylder osv., men der kan hvert fald leges og hygges. Jeg bliver så glad når jeg sidder i køkkenet og kan kigge ind på den hyggelige seng, lysene og farverne. Jeg ved at der er en lille pige der er mindst lige så glad for værelset, som hendes mor er.

Nogle af tingene er nævnt i et tidligere sponsoreret indlæg+ jeg har fået rabat, så vær på vagt for muligt reklameindhold, selvom det er købt og betalt – og ikke et betalt indlæg 🙂 

image

De fleste ting er fundet på Lirumlarumleg.dk og er i farverne dusty pink og natural / Bord fra Cozy Living / Bamse fra Birger Christensen / Seng fra Hoppekids.

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image

image

Der mangler lige gardiner og en radiatorskjuler.

Sofaen husker jeg ikke hvor er fra, skindet er fra Nordal.

image

Bog-/tallerkenrække / Kaninlampe / Kurve / Reol: Hoppekids

image

image

Sengetøj (det er SÅ blødt! Jeg drømmer om det i vokenstørrelse i dusty pink)/ stjernepude / Den anden pude er gammel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lyskæden er en ældre fin julekæde og pøllen er betrukket med dette stof.

image

image

image

image

Det store dukkehus var en fødselsdagsgave, og har erstattet Barbiehuset, som vi var lidt trætte af.

image

Lampen i fjer er fra VITA Copenhagen.

image

image

Jeg har tapetseret og lagt nyt gulvtæppe på værelset. Det var lidt svært at vælge, for jeg gjorde det bare online, og er ret imponeret over det var det helt perfekte valg. Det er så lækkert og fint tæppet, helt blødt at lege på, tykkere end det gamle og passer nøjagtig i farven til trægulvet i det andet værelse b- perfekt! Der er sådan lidt velour over det, synes jeg egentlig. Jeg ringede til Flottegulve.dk som jeg kender lidt (er jo blevet sådan en der handler ting til hus nu, og prutter om mængderabat 😉 ), og han fandt så dette Ege tæppe til mig.

image

Tapet, lampe, dukkehus og børnekøkken fundet på Lirumlarumleg.dk / Bord+stolesæt fra Hoppekids 

image

Kærlighed…

image

image

Næste indlæg

Masser af detaljer fra mit hjem