Konkurrence: Vind Swiss Skin Renewal

Direkte fra Dae es Salaam + surt opstød

imageI går landede vi i Dae es Salaam, fik en officiel middag med den danske ambassadør og UNICEF, og så ellers i seng. Heldigvis i en god seng, det er noget nær luksus, sammenlignet med mine tidligere erfaringer i Afrika. Det bliver dog kun lige denne overnatning, inden turen tidlig morgen kl. 5, går videre til den egentlige destination, som er af en noget mere barsk karakter. Jeg sidder faktisk i lufthavnen lige nu. Har sovet 4 timer med opvågning hver halve time. Jeg savner Hollie Nolia helt vildt. Det første døgn er altid værst, og inden jeg skulle sove, så jeg nogle voldsomme overskrifter i pressen, hvor der stod jeg svigtede min datter (taget fra min blog), samt folks kommentarer hertil. Jeg blev simpelthen så ked af det. Nogle gange er folk bare så nådesløse og ubetænksomme. Nogle går tydeligvis direkte efter at såre mig, andre er bare nogle uvidende røvhuller, for at sige det rent ud. Normalt ville jeg bare ryste på hovedet, men lige nu, hvor jeg sidder langt væk og ved hvad jeg skal opleve i dag, så er jeg nok ekstra sårbar og blød. Jeg forstår ikke folks behov for at være sådan, men verden giver mere og mere mening, når børn vokser op med forældre der sidder og skriver den slags på nettet. Hvad bilder I jer egentlig ind? Når man kommenterer offenligt, med sin egen åbne Facebookprofil, så ønsker man jo at andre læser det. Det er afstumpet, unødvendigt og uopdragent.

Det er folk der sidder hjemme, på deres flade og brokker sig bag skærmen. Hvad gør I selv? Det er ikke ligefrem positive vibes I bidrager med, men ondt i røven, over nogen gør noget I ikke selv formår. Sådan ser jeg hvert fald på det. Blive hjemme? Ja, det kunne jeg sagtens, lige som jer. Tænk hvis alle tænkte sådan, og var ligeglade. Gratis ferie uden børn. FERIE?? Det jeg oplever på disse rejser er den barske virkelige verden, som jeg formidler og støtter, så folk kan blive oplyste, og dem hernede kan få noget hjælp. Det er faktisk langt fra ligegyldigt, det jeg og andre laver hernede. Det har INTET med ferie at gøre. Gratis?? Dette er min tredje tur i år, til Afrika. De sidste ture jeg var på, kostede mig ca. 60.000 kr. i tabt arbejde hjemme. Hvis jeg ville på ferie, havde jeg tjent de penge og taget til Maldiverne. Én ting er sikkert, min datter skal ikke vokse op med så indebrændt og modbydelig mor. Jeg håber hun lærer om empati og næstekærlighed, når hun forstår hvad dette går ud på. Umiddelbart har hun allerede større forståelse for netop dét, end bla. dem her nedenunder.

Tænk I vil være det bekendt. Voksne mennesker!

image

I skal ikke frarøves billeder fra dagen, som dog mest foregik i en flyver. Nu er det ud og se det vi er kommet for, og jeg glæder mig til at fortælle jer om det.

image

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image

Næste indlæg

Konkurrence: Vind Swiss Skin Renewal