Hollie Nolias nye bedste veninde, Pippi :)

Så er de her: Nu i 245 MATAS butikker!

imageSå er MASCHA VANG Selvbruner serien landet i butikkerne! Faktisk i hele 245 MATAS butikker.

Eller det vil sige, at butikkerne har fået produkterne, men om de har nået at sætte dem op endnu, det ved jeg ikke om de alle har. Men så skal I altså bare spørger efter dem (gør endelig det!), de kan jo bare lige hente dem ude bagved. Dét ved jeg de gerne vil. Det ville faktisk være lidt sejt hvis de var efterspurgte 🙂

Hvis I ser mine produkter ude i butikkerne, må I meget gerne ligge et billede på Instagram og tagge mig i det, eller sende det til mig på Instagram. Jeg er jo SÅ nysgerrig efter at se hvordan det ser ud rundt omkring. Det er altså en vild følelse, at jeg sådan har produkter til at stå på hylderne, med mit navn på.

Jeg skal nok lave alle mulige guides, tips og tricks til jer.

Nogle gange må jeg lige knibe mig i armen, for synes godt nok der sker mange gode ting for mig. Det sker ikke ligefrem af sig selv, men jeg føler mig meget priviligeret. Jeg kan sidde i bilen og få den vildeste kriller i maven, og så fyrer jeg bare op for musikken og skråler med, fordi jeg er så glad, og det bare skal ud. Min efterhånden ret så flabede, snart 4 årige lille klon, sagde i dag da vi kørte “hvorfor gør du det der mor, det lyder jo fryyyyygteligt”. Tak.

Jeg håber I har modtaget jeres bestillinger fra Maschavangshop.dk, ellers kommer det nok i dag.

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Hollie Nolias nye bedste veninde, Pippi :)