10% på Goodiebox By Blogly - SKYND DIG!

Hvilken farve bordplade skal jeg vælge?

image

Annonce

Uff det er svært det her!! Jeg har endnu engang været inde hos Designa (jeg er altså stadig på Freja lågerne) , hvor jeg kigger på køkken, for at se på bordplader. Jeg vil gerne have marmor, men ægte marmor bruger man åbenbart ikke, da det er alt for sart. Så nu er jeg ude i noget der ligner. Jeg er simpelthen ikke helt inde i hvad det er, men lige nu er det også mest farven og looket jeg går efter. Måske nogle af jer kender til disse farver og kvaliteter, så vil jeg meget gerne høre jeresmeninger og erfaringer.

Den første her, afslog jeg egentlig med det samme ude i butikken, fordi den ikke virkede marmoragtig (måske var den egentlig mat?). Den skulle dog være god fordi den kan tåle varme, og alt andet. Meeeeen synes nu ikke helt den så ud som på dette billede, hvor den jo er pæn. Altså også svært at beslutte sig ud fra en lille bitte firkant. Så jeg har Googlet lidt,og Imå meget gerne hjælpe mig med at finde den rette – tak 🙂

1: Dekton, farve Kairos
Skærmbillede 2016-09-02 kl. 13.53.35

2: Technistone, farve Noble Carrara
Skærmbillede 2016-09-02 kl. 13.26.14

3: Silestone, farve Lagoon
Skærmbillede 2016-09-02 kl. 13.21.01

4: Silestone, farve Lyra
Skærmbillede 2016-09-02 kl. 13.17.42

Da jeg stod og tog billeder af de små firkanter, så jeg denne flotte bordplade. Det er sgu bare laminat! Den er godt nok flot, og vil måske også være pæn. Men laminat? Der er bare lidt mere blær/wow faktor over marmor, er der ik? 🙂

image

Jeg markerer som annonce, da jeg er ved at forhandle køkken (som alle vel gør), og som blogger må man jo ikke den slags uden det er reklame når man så skriver om det. 

Næste indlæg

10% på Goodiebox By Blogly - SKYND DIG!