HJÆLP: Hvilken kjole skal jeg tage på??

Guldtuben: Denne kjole valgte jeg…

imageMange tak for alle jeres meninger om kjolen i går. Er glad for så mange mente jeg godt kunne bære guldkjolen, for den var alligevel en strid lille sag at vimse rundt i, og var helt i tvivl om jeg kunne være det bekendt. men, men…

Jeg valgte altså den sorte kjole, og det gjorde jeg af flere årsager.

image

– Det Kongelige teater emmer mere af lang, end kort kjole.
– Jeg har stået på den røde løber, siden før de fleste youtubere blev født, så følte det voksne diva-look var på sin plads.
– Jeg så dette billede, at tre smukke piger i korte guldkjoler, og tænkte, at jeg ikke gad at nogen troede jeg var en del af “personalet”.

image

Jeg er så heldig at min veninde Signe har klinikken Signe Heindorf Clinique, på Store Kongensgade 10, som er lige et spytklat fra det kongelige teater, hvor Guldtuben fandt sted. Hun havde forvandlet klinikken til et større sminkerum, hvor vi fik lavet hår og makeup, og kunne gøre os klar. Det var den virkelig, virkelig dygtige Louise Liisberg, der ordnede min makeup og mit hår. Hun er simpelthen så dygtig, har lavet Vild med dans, og er faktisk booket helt ind i 2018 til bryllupper – jeg får helt pres 🙂

Det hun gør på billedet her, er at hun sprøjter foundation på med airbrush, som giver det absolut bedste resultat. Det bruger man som regel også, når man skal på tv.

image

Vi fik leveret sushi fra Nori, drak en masse dejlige bobler, tøsesladrede og kunne følge med i alt ude på gaden. Helt perfekt. Faktisk var det så hyggeligt, at vi missede den røde løber. Det er sgu rigtigt, tænk engang. Så har vi brugt så lang tid på at gøre os færdige, og så kommer vi for sent, hahaha… Hvor dumt er det lige 🙂

Min kjole er fra AJ117, fundet på lagersalg.

image

Ta-daaaaaa….

Kjolen har jeg haft i skabet længe, og er egentlig en SOS-kjole, til når jeg netop står som i går, og mangler. Den er fra TP-Kjoler, og jeg har ikke haft den på før. Nu må jeg hellere få købt et par nye, som backup til skabet.

image

Se lige det hår, jeg elsker det!! Det er i øvrigt 100% mit eget hår det hele. Ved nogen vil spørge.

image

image

Cykeltaxa og en Breezer i hånden, det er vel teenageparty 😉

image

image

Luften var tyk af teenagehormoner og sukkervand, og et par garvede rotter som os, savnede altså i dén grad noget voksenchampagne!

image

Det kongelige teater er så smukt, og det var en sjov kombi, at et nyt medie som Youtube, blev præsenteret på så gammel en scene.

image

image

Så dukkede Rasmus op på skærmen, midt i det hele…

image

Det var spøjst at overvære et show, hvor jeg ikke kender alle de nominerede, eller dem det hele egentlig handler om. Men jeg synes mediet er så interessant, de unge er så dedikerede og dygtige til at lave det de gør, og som er så populært for deres generation. Det er man simpelthen nødt til at respektere og tage seriøst, i stedet for bare at ryste uforstående på hovedet. Det gjorde man også af bloggere, for ganske kort tid siden.

Gulddreng optrådte, og jeg har nok egentlig ikke lyttet til hans sang før nu, men den er jo simpelthen så sjov og god. Den anden aften nynnede Rasmus noget i sengen, og jeg spurgte hvad det var. “Det er da Gulddreng”, oooookay, jeg er i dén grad bagud hahaha!!

image

Én jeg vidste hvem var, og holdt med, var Rasmus Brohave. Ham skal jeg faktisk snart tilbringe en uge sammen med. Mere om det på et andet tidspunkt, snart. Han vandt årets Youtuber, TILLYKKE!!!

image

BUSTED!! Kan se Signe lige fangede Annemette Voss og jeg i pølsevognen på vej videre fra showet. Man kan ALTID spise en hotter! En ristet med det hele, tak.

image

image

Og så tog de voksne altså på champagnebar, og som I kan se, var det en god idé. Annemette Voss’ smukke kjole er i øvrigt fra Lasse Spangenberg.

image

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

HJÆLP: Hvilken kjole skal jeg tage på??