Billig shopping - Min yndlingsbutik i USA!

Så blev jeg lige ambassadørfrue…

image

Annonce

Altså jeg mangler bare lige at blive frue, men det arbejder jeg på. For titler, det er lige mig, og nu er jeg indehaver af en af de fine af slagsen. Jeg er nemlig blevet ambassadør for intet mindre end Swiss Clinic, som den eneste i Danmark. I går havde jeg et hold fra Sverige forbi, for at lave billeder og videoer, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg føøører mig frem i hele Norden, gør jeg. Og hvorfor er jeg så blevet ambassadør, og er stolt af det? Det er jeg fordi jeg gennem årene har haft gode samarbejder med netop Swiss Clinic, og er meget glad for deres effektive og prisvindende produkter, der er lette at bruge hjemme. Og nåh ja, så der de også flotte ud på hylden, det er jo ikke helt uden betydning 😉 Især i bloggermiljøet er Swiss Clinic ret kendt, og da de kun vælger én ambassadør fra hvert land, som er den største eller mest populære blogger i det pågældende land, er jeg da lige liiiidt glad for at det så åbenbart er mig. Jeg var af samme grund derfor i Stockholm for nylig, for at møde folkene bag produkterne, få grundig vejledning, samt fejre vores samarbejde. Da jeg selv er uddannet kosmetolog og hudterapeut, er det ret spændende for mig at høre om alle de kliniske virkestoffer og sammensætninger, og hvordan de udvikler produkterne. Det er virkelig gode og eksklusive produkter der virker, og de modtager derforogså flotte nomineringer og priser for dem. Det er altså ikke bare noget hokus-pokus, for så havde de ikke fået mig med på vognen.

image

Ambassadørskabet går ud på at jeg tester deres produkter, og det er jeg allerede i fuld gang med. Jeg har bla. været godt igang under min USA tur, hvor jeg har kørt en lille kur på en uge, og er derfor især glad for der er tikket spørgsmål ind om hvordan jeg holder min hud pæn. Det skal jeg dælme fortælle jer, skal jeg 🙂  Der er nemlig en helt ny forbedret udgave af den populære Skin Renewal, som har taget Skandinavien (og mig) med storm. Den har en endnu bedre effekt end den I måske allerede kender i forvejen – Swiss Skin Renewal fåes her.

image

Så tester jeg også lige nu Swiss Diet, som er en fibergel man spiser 30 min. før sit måltid, som gør man får en større mæthedsfølelse. Det er ret smart, og den første af sin slags i verden, som faktisk er bevist vægtreducerende. Pakkerne fåes til 14 og 28 dage. Tjek Swiss Diet ud her.

image

Udover at teste nye spændende produkter, skal der jo også være noget godt til jer ved sådan et samarbejde her, så jeg lover jer der kommer nogle gode konkurrencer til jer!

 

Næste indlæg

Billig shopping - Min yndlingsbutik i USA!