Mit Snapchat-look

CrossFit: Bare kald mig G.I. Jane + konkurrence til jer!

image

Annonce

Jeg har ikke trænet i noget tid, men nu er det vist ved at være oppe over, at jeg skal i gang igen.

Normalt træner jeg altid ude, fordi jeg ikke er træningscenter typen. Jeg har før prøvet at stå i et center, hvor jeg enten blev overbegloet af fyre der brugte mere tid på deres hår end mig, og stod og rullede med musklerne for at være seje. Eller piger med lidt for meget makeup, der mest af alt troede løbebåndet var en catwalk. Det er bare ikke mig. Nu er der så sket det, at jeg har puttet lidt for meget slik i hovedet de sidste par måneder. Kærestefælden, kender I den? Typisk, ik. Så jeg er blevet hevet op af sofaen.

image

I sidste uge havde jeg en træningsaftale med super seje Cecilie Lind, hvor vi sammen ville prøve Crossfit Copenhagen for første gang. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, måske toptunede militær/snipers, der med fråde om munden råbte og skreg af hinanden – og ingen piger. Så tænker man måske… “jamen hvad skulle I så der??”. Øhhh… Doooohh! 😉 Haha, det var dog ikke helt sådan. Faktisk er jeg mere end positiv overrasket. Jeg kender flere ret seje piger der går til Crossfit, og mit første møde med stedet var en rigtig god oplevelse. Det første jeg tænker er, at det er for alle. Der var både kvinder og mænd, og det hele var egentlig ret casual, på den måde at uanset om du er nybegynder og kommer i dine 7 år gamle ferieshorts med Mallorca-tryk, eller ligner en fra militærets specialstyrke, så passer man ind. Man kan selvfølgelig træne selv i centrene, men der er også en masse hold, som jeg nok vil anbefale man hopper med på. Og det er ret sjovt! Jeg vil selv tage sådan et opstartsforløb de har, så jeg kommer gennem alle teknikkerne. Det passer bedst til mig, men man kan sagtens hoppe med på et hold alligevel. Det er nyt for mig at komme i Crossfit Copenhagen, men jeg har faktisk for nogle år siden været på en træningscamp i udlandet, hvor jeg prøvede kræfter med den slags træning. Ja, der var 35 grader og mændende havde ikke trøjer på, så får man hurtig interesse i at prøve den slags, selvom man prøver at spille fin fitnessprinsesse. Det var sjovt, og derfor tænkte jeg også, at det var værd at prøve det her. Jeg har nemlig lidt en bagtanke med det.

image

På holdene hos CrossFit Copenhagen kan man tilpasse sig efter hvad man kan, så man skal  ikke være bange for at falde udenfor styrkemæssigt. Træneren den dag var en rar fyr, der tog sig godt af Cecilie og jeg, som måske var lidt bange for hvad der egentlig skulle ske. Men vi havde det rigtig sjovt, og jeg synes sgu ærlig talt jeg var ret sej, da jeg gjorde alle de seje ting. Jeg blev sådan lidt Grrrrrrr-agtig, og fik lyst til at lade min indre urkvinde træde i karakter.

GRRRRRR!!! Bare min vognmands-farmand nu ikke tror jeg kommer hjem og skifter dæk. Dagens optur var, at chellacken holdt hele vejen. Værre er det nu heller ikke 🙂

image

image

Nå ja ja, jeg prøvede da også at gemmemig i dækket. Total flyverskjul, i frygt for jeg ikke kunne flippe det. Men det KUNNE jeg! 🙂

image


BONUS TIL JER!

Jeg udlodder… Og hold nu fast! Hele 40 gavekort til 2 måneders gratis træning. Der er altså ret stor chance for at være heldig hér. Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at tilmelde jer CrossFit Copenhagen nyhedsbrev indenfor de næste 3 dage (så skynd jer!) HER.


image

image

Når jeg nu nævner at jeg er røget i kærestefælden, så er jeg jo ikke den eneste. Med en kæreste der er tidligere officer, og pænt begejstret for militæret (og for nyligt postede en video på hans Instagram, hvor han lidt tung i røven hoppede rundt på en militærbane) tænkte jeg at dette var måden at lokke ham afsted på, så jeg har allerede bestilt ham et medlemsskab. Bagtanke… Jojo 😉

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Mit Snapchat-look