Se hvad jeg fik i fødselsdagsgave...

Så gik der wildlife i den, der er lidt BS over mig!

image

Annonce

Jeg har lige lidt udfordringer med nettet, derfor der har været stille.

Vi har været en tur på toppen af Palm Springs, og det var helt fantastisk! Der er 42 grader lige nu, nede i byen, så det var ret varmt at rende rundt og lege turist der. Det blev til pool, diner og hygge, og så denne tur højt op på bjerget – nøjagtig 2500 meter oppe. USA Tours, der har planlagt turen, havde godt nok anbefalet os at tage derop, men jeg tænkte at det lød lidt kedeligt,og at “jeg sgu har set bjerge nok nu”. Men så spurgte jeg jer inde på Facebook, og mange derinde anbefalede den også… Så det gjorde vi. Heldigvis, så tak for det. Der var kun 18 grader deroppe, hvilket var virkelig skønt, og udsigten var helt vidunderlig. Måske egentlig stilheden var det bedste. Det var dejligt at gå en tur, bare sidde på en sten og iagttage egern (tænk jeg skriver det her, I må sgu ikke sige det til nogen 😉 ).

image

Turen op og ned foregik i tramway (lift), og jeg har heldigvis intet imod højder, men pladsen… Uhhh vi stod tæt, puha, det kan jeg ikke lide. Men sjov tur og flot udsigt derop.

image

image

image

image

image

image

image

image

Der var en rigtig god restaurant på toppen, hvor vi spiste aftensmad med flot udsigt. Lige oppe midt i himlen 🙂 I skal bestemt prøve den tur, hvis I er i Palm Springs. Det kostede 25 dollars pr. pers., og man kan tage derop og ned hvornår man vil på dagen. Vi ville ønske vi var taget derop tidligere, og havde haft længere tid der.

image

Næste indlæg

Se hvad jeg fik i fødselsdagsgave...