For pokker hvor vi hygger!

Olieshots: Her finder du al info…

imageDa jeg i går postede på Instagram, at mit lager på Maschavangshop.dk nu igen var fyldt op, var der flere der spurgte til olierne, og efterspurgte links. Det skal I da få! Tænk der var nogle der slet ikke havde hørt om olieshots (og de lyder til at være i live 😉 ). Det går virkelig ikke. Jeg har selv lige åbnet en ny omgang, da min sidste sending gik tabt i posten mellem flytningerne. Jeg kan altid se og mærke på min krop, når jeg har holdt pause, eller sjusket med det. Jeg var ellers lige så god på Thailandsferien, og perioden efter. Nu må jeg igang igen, og det må Hollie Nolia også (uhhh Rasmus ved slet ikke hvad der venter ham).

Det letteste for alle jer der ikke kender til olieshots, er at følge disse links. Så kan I læse en masse forskelligt om det, og selv finde ud af hvad der passer til lige jer, eller jeres familie.

Sådan finder du ud af hvilken variant du skal vælge

Godt for vægttab, og derfor feder det ikke

Virker det? Læs dette kommentafelt!!

Strandklar med olieshot (MK olier)

Det siger mine læsere om det

En læser har denne kommentar efter opstart med olieshot (MK olie+aronia)

Ældre mennesker, dette har mine bedsteforældre af effekt

Kan børn også drikke det?

Om MK aronia juicen (som drikkes sammen med MK olien)

Det siger eksperterne: Kropsinstitutet

 

I finder naturligvis produkterne på Maschavangshop.dk, og HUSK at man tager olien SAMMEN med aroniaen, og at man stiller det i køleskabet efter åbning. De holder sig i ca. et par måneder efter åbning, men de skal jo drikkes, ikke bare stå i køleskabet 😉 Jeg tager sådan et glas her morgen og aften, og jeg står altså ikke og måler, jeg sjusser det bare i. Så nøje kommer det sig altså heller ikke.

Køb olierne her

Køb aronia her

image

Næste indlæg

For pokker hvor vi hygger!