Godt set, jeg har fået nye bryn...

Her får du hele min Hollywood-prep-tourguide…

image

Annonce

I dag har været den helt store beauty-prep-day. I morgen skal jeg til Stockholm og underskrive en kontrakt og drikke et glas champagne, tænker jeg, og i weekenden skal jeg til mine bedsteforældres diamantbryllup, og så mandag morgen afsted til LA for at være med til gallapremieren på Bad moms. Med andre ord, jeg skal dælanedme trækkes op til det helt store – og jeg trænger!

Sådan ser jeg ud når jeg er på prep-tour. Nul makeup, store solbriller og lækker sort kimono med blonde i siderne. Sandaler fra Hermés og solbriller fra Victorias Secret.

image

Jeg har været hele turen igennem, og startede dagen med at indkassere et turpas til Signe Heindorf Clinique (som jo også skal med til LA). Den anden dag bad jeg om en tid til det meste af dagen, uden at vide hvad jeg skulle ha’ lavet, men nok det meste, som jeg sagde 🙂 Så her får I min Hollywood-prep tourguide…

NEGLE:

Det er naturligvis et must at have pæne negle på hænder og fødder, når nu jeg har sådan et program her i vente, så jeg har fået shellac på hænder og fødder, i en smuk rød nuance med en anelse shimmer. Grunden til den røde farve er, at jeg synes den er ret Hollywood/Marilyn Monroe agtig – og vi skal jo bo på Roosevelt Hotel, hvor hun har boet. Intet er tilfældigt her! Det er i øvrigt nyt at man kan få lavet shellac hos Signe Heindorf, men helt perfekt når nu jeg tilbringer en del tid derinde.

image

image

ANSIGT:

I dag fik jeg en Lunch-peel, som er en 30% frugtsyrepensling der kun skal sidde i 3 min., og vupti, så er huden simpelthen så flot og frisk. Den er også rigtig god mod pigmenter. Jeg har fået den mange gange, og er altid glad for den. Bagefter fik jeg en fugtmaske på, hvilket jeg er dårlig til selv at huske.

image

TÆNDER:

Jeg fik altså også lige en enkelt tur med tænderne. Altså ikke en fuld tandblegning, bare liiiiiige et lille tur. Det er ikke så længe siden jeg sad i netop den stol, men dumme jeg, gik hjem og drak kaffe og spiste mørk chokolade lige efter – DET MÅ MAN IKKE!! Så følte lige for at få et skud på 8 min. Jeg tryglede, okay.

image

BRAZILIAN:

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, men jeg er ikke vant til at få fjernet hår med sugaring (eller voks for den sags skyld), og har kun prøvet det få gange nede i maskineriet. For satan altså! Det er bare ikke noget der gør mere modbydeligt ondt end det. Jeg advarede behandleren først, om at jeg har svært ved at styre mig, når jeg bliver så bange. Jeg skriger ikke på den der jeg skal døøøøø måde. Nej, det er næsten værre. Jeg griner, og jeg griner meget, meget højt. Som i faktisk et skrigende grin, jeg slet ikke kan styre. Det er frygt. Dertil ska man lige forestille sig, at jeg udover at være bange, ligger med det hele fremme. Det kan man vist roligt kalde for svesken på disken, det er ren fødestilling med behandler, projektør og lup helt oppe hvor solen ikke skinner – nærmest. Men okay, jeg er nok ikke den første der er blevet behandlet, og jeg er ikke så blufærdig af mig. Det var direkte pinligt som jeg skabte mig, og når behandleren på et tidspunkt spørger om det er skjult kamera, så ved man bare at man er max pinlig! Det gør altså ondt, det gør det, men hold op hvor er det pænt, dejligt og nemt bagefter. Jeg ligner lidt en plukket kylling, men det fortager sig forhåbentlig. Og nu er det jo ikke fordi jeg skal over og luftes på den måde (!!), men det kunne jo være man fik besøg af kæresten derovre, og man skulle i en bikini 😉

image

TANNING:

Selvfølgelig var jeg også nødt til at få noget farve med en omgang tanning, det kan jeg altså ikke uden. Det gør bare så meget med en pæn kulør, og jeg føler mig meget bedre tilpas når jeg har lidt farve. Så ser man ikke de trætte øjne, pigmenterne, eller andre irriterende hudproblemer. Det slanker vist også lidt, og jeg har altså taget et par kærestekilo på, som sidder lige på maven og kinderne. Hyggekilo er det vist.

image

VIPPER:

Jeg nåede også forbi Lash Bar, hvor jeg fik en opfyldning af vipper. Jeg får altid volumen, og ca. hver 14. dag, da jeg altid skal et eller andet foto eller tv, som gør det er bedst at holde det ved lige jævnligt. Jeg elsker mine vipper, og har gået ved Lash Bar et par år nu. Man kan få det lavet mange steder, men der er altså virkelig forskel på kvaliteten af arbejdet.

image

HÅR:

I går var jeg inde hos Signe Eflund i Wooma, hvor jeg lige hurtigt fik frisket bunden op, og en studsning af det hele. Det trængte det til. Jeg er vild med den farve jeg har nu, og har lige godkendt billeder til en række interviews, hvor jeg rigtig kan se håret – hun er så dygtig altså!

image

BOTOX:

Jeg lavede den anden dag et SOS-opkald til min meget seje Blogly blogger og plastikkirurg Dr. Sperling, og blev klemt ind i et travlt skema hos Amalieklinikken. “Bare et lille bitte prik, kom nuuuuuuu det tager 4 minutter”. Bum, det var lige ind og ud. Jeg skal simpelthen ikke rende rundt i Beverly Hills og Hollywood, med fuld skrue på mimik og pølser i panden. Aldrig i livet. Det er nu slet slet ikke så slemt jo, og gik turen til Bali var jeg nok heller ikke blevet stukket. Eller vaccineret, som jeg kalder det. Da jeg kørte derind i weekenden, sagde jeg til Rasmus at jeg lige skulle til doktoren og vaccineres, “mod hvad” sagde han, “alderdom skat, alderdom!”. Need to know no more!

Så… Det er altså noget af et projekt at blive Hollywood-klar, jeg siger det bare. Og at lide for skønheden, gør jeg bogstavelig talt!

image

Selv ved veninderabat skal jeg markere mine indlæg som annonce.

Næste indlæg

Godt set, jeg har fået nye bryn...