Man skal da dufte dejligt

Sidste nat i Ørestad!

imageDet er lidt vildt, at vi flytter i morgen. Altså ikke fordi jeg ikke har gjort det før, for jeg har virkelig boet mange, mange steder. Men dette her sted har bare været noget helt særligt. Det er jo egentlig Hollie Nolias barndomshjem, her jeg har grædt allermest af ulykke, og allermest af lykke. Der er sket vanvittig meget, i de lidt over 3 år vi har boet her. Jeg har været meget glad for at bo her, det hele flaskede sig på en måde, så alt bare faldt rigtigt ud for os, lige her. Ørestaden er skøn og har mange gode muligheder og tilbud, og det bliver kun endnu bedre fra nu af, med alle de nye ting der popper op. Vi er bare vokset fra stedet, og glæder os til at få noget mere ro, og egen have. Da jeg hentede hende i børnehaven i dag, ville hun ikke med hjem, men spurgte om vi ikke nok kunne bo i børnehaven, altså flytte derind, hende og mig. Så ved man bare at det er helt rigtigt, ik 🙂

For at lette hele flytningen, har jeg fået flyttefirmaet Jonas til at ordne alt for mig. De kommer i morgen tidlig og pakker ALT ned. Jeg skal simpelthen ikke gøre noget selv, og der er rengørring på huset fra morgenen også, mens malerne møder kl. 5 for at få det sidste færdigt. Det er helt vildt så godt de har gjort det, malerne Crillesen & Sørensen. De har virkelig knoklet igennem, og alt er bare så flot og godt lavet. Jeg har flyttet så mange gange, og jeg gider simpelthen ikke mere. Jeg vil hellere have en skøn dag og weekend, hygge mig med det, og så få andre til at ordne det, der for mig er surt arbejde. Så kan vi tage til Dragør marked og spise is imens 🙂

Sidste nat… Shit hvor jeg glæder mig til at vågne i morgen.

Jeg har fået disse smukke blomster af en skøn kunde, som var så betænksom at sende en “tillykke med huset buket”.

image

Næste indlæg

Man skal da dufte dejligt