Mors lille ferietrold, hvor dejlig må man være :)

Feriedrama: Hvem redder man først? Sit barn, eller sig selv??

IMG_6053Der vil de fleste forhåbentlig sige deres barn, alt efter hvad der er muligt – og det er egentlig det jeg tænker jeg dækker mig ind under her.

Man tænker måske, at når man bor på et finere 5-stjernet hotel midt på stranden, at alt er idyl og luksus. You are so wrong! I går aftes da jeg ligger i sengen, side om side med mit højtelskede afkom, ser jeg pludselig en gekko på væggen. Altså få meter fra sengen! Det giver et gisp i mig, selvom jeg er ved at være vandt til at jeg ikke må vise det, for ikke at skræmme HN (som da min tlf. røg flere meter op i luften og smadres, fordi jeg blev forskrækket for et egen første dag). Hun sov heldigvis. Efter mange overvejelser, som at jeg skulle prøve mentalt at omstille mig til mit overlevelses-Afrika-mode, ringe efter roomservice, vække Marianne (kl. 2 om natten) eller andre redningsauktioner, vælger jeg det mest sikre og oplagte. At tage en sovepille og ligge mig i badekarret! For der kan gekkoer vel ikke komme i? Og da pillerne kun er til SOS situationer, efter mig lille sovepille-ups tidligere, må jeg vurdere og konstatere, at dette er en tydelig SOS’er. ? Det skal lige siges, at jeg har det enormt stramt med de gekkoer, som også indgik i terapien, de fire gange jeg har forsøgt at komme af med min frø-skræk… Så det er ikke bare sådan en “åhhh pyt, den sidder jo bare dér hele natten”. Nej nej, for jeg VED bare at den går direkte efter struben, så snart jeg sover. Det gør den, det ved alle! Om jeg reddede mit barn, og tog hende med i badekarret, eller jeg tænkte at det var bedst at hun blev der i sengen, så hun var tættest på den hvis nu? Lige dét synes jeg faktisk er et meget privat valg, jeg ikke ser grund til at nævne 😉

Jeg kan jo så med glæde afsløre at jeg overlevede natten, med nød og næppe. Og I kan bare vente jer, for I har en øde ø historie til gode…

 

Næste indlæg

Mors lille ferietrold, hvor dejlig må man være :)