Pocahontas feriefund

Jeg rejser aldrig på ferie uden!

IMG_5456

Annonce

Om jeg tager olieshots med på ferie? Ja det kan I dælme da tro jeg gør. Det er ikke altid jeg får det med hjem igen, men jeg rejser ikke uden, og det tager altså ikke skade af sådan en tur.

Da jeg var i Thailand denne omgang, havde jeg igen et sæt med. Jeg trængte til en intensiv “oliekur”, og tog derfor et sæt med, som jeg vidste jeg ikke ville tage med hjem igen – så det var med at få drukket så meget som muligt. Jeg startede blødt op et par dage, og gav den så gas med op til tre gange dagligt. Morgen, middag og aften. Min hud og mit hår havde virkelig godt af det, og jeg kan tydeligt se og mærke forandringen på en opstart, når jeg har holdt en pause. Der er som sådan ingen grund til jeg holder pause, det er mere fordi jeg glemmer det, eller i perioder får nok. Så skal jeg lige tage mig sammen for at komme igang igen, og det fortryder jeg jo aldrig! Jeg møder faktisk utrolig mange der takker mig for at have introduceret dem for olieshots her på bloggen, og det er jo altid skønt når nogen kan bruge det.

Så hvis du sidder i en eksamensperiode, og har brug for ekstra krudt til din hjerne, huden er problematisk, dit hår er lidt sløjt, du er gravid eller skal amme… Anything, så er olieshots godt for dig. Og nej, kære mænd der læser med, der er ikke noget hokus pokus over det, I ville også ha godt af det. Alle har godt af det!

Man tager, lissom når man er på bar ;), et shot med olie sammenblandet med aroniasaft, og så bare ned i løgneren med det. Nej, det smager ikke som gajolshots, men dem er der vist heller aldrig nogen der er blevet videre kønne af. Det sætter i øvrigt også gang i forbrændingen, så hvis man træner og sommeren kom bag på en, så er det nu du skal starte. Jeg er stor fan, det ved I, og det er alle dem der tager det også. Jeg har vitterligt fået hundredevis af beskeder fra folk der er begejstrede over virkningen. Spørg selv din veninde, eller læs nogle af de ældre indlæg her på bloggen…

Hvis I klikker HER, kommer der en masse ældre indlæg, der står ALT I skal vide. I kan klikke videre til flere sider, for der er mange indlæg om det.

Her finder I OLIERNE, som skal blandes sammen med ARONIA. Der står tydeligt hvilken slags man skal tage 🙂

Sådan ser minibaren ud på ferien, olieshots og krudtugler. Det forlader jeg bare ikke Danmark uden.

IMG_5457

Næste indlæg

Pocahontas feriefund