Med mor på tur og unfair størrelser...

Pigerne på tøsetur i gennem hele Kbh…

IMG_5075

Annonce

Mor er TRÆT! Mit lille diva-yngel har været med rundt i dag, og hun slægter sin mor på, på mange områder 🙂

Hun er 3,5 år gammel, og bruger str. 92 i tøj. Bette skid. Hun skiftede lige tøj 8 gange inden vi skulle ud af døren, og har et stort ønske om at få et par sorte skindleggings som som mor – jeg tænker vi venter lidt!

Dagen var en rigtig tøsedag, for jeg var på den helt store rute, og det fortsætter igen i morgen. Det duer altså bare ikke at tage på ferie, uden lige at få fikset det værste. Først stod den på en quickfix facial og efterfølgende tanning hos Signeh.dk / Tanningdanmark.dk. Så var vi forbi Signe Eflund hvor jeg fik ordnet hår… Jeg er vild med farven altså, og Signe stod længe og nussede med hver en lille tot. Perfection 🙂 Sidst var jeg forbi min skønne blogger Dr. Sperling, der om 10 dage stolt kan kalde plastikkirurg. Tillykke! Jeg fik lige nogle stik mellem øjnene, for det havde altså taget overhånd med det der naturlige look, haha. I morgen skal jeg forbi Lash Bar og negledamen Ciras. Det betyder sladder!

Jeg håber ikke der er nogen mænd der læser det her!

Hey… Jeg var da også forbi Lasse Spangenberg efter en kjole, til Danish Beauty Awards på fredag. Vil I se den?

IMG_5066

Så snart de ser gennem ruden at jeg nærmer mig Wooma, spæner de ud og åbner nogle bobler til mig. Så bliver det bare nemmere for os alle 😉 Hollie Nolia skulle da heller ikke snydes, og blev så fint opvartet, så hun kunne hygge sig som mor. Hun var så god at have med altså, men når ens tlf. ringer konstant, og der er  1.079 ulæste mails i indbakken (I kid you not, og det er ikke spam!), så får man liiiidt pres i løbet af dagen, når man skal være på hele tiden. Til alt held starter min vidunderlige assistent Camilla igen på mandag (thank-fucking-god). Hun har været på et studieophold i London, og jeg har savnet hende ufatteligt!

Jeg har i øvrigt så ondt i min krop, efter træning den anden dag, og løb i går med Anne Bech. Hollie Nolia troede hele tiden jeg skulle tisse, fordi jeg bevægede mig lidt akavet.

Hollie Nolias tøj er fra Hust&Claire, mine solbriller fra Victorias Secret.

IMG_5061

IMG_5083

Næste indlæg

Med mor på tur og unfair størrelser...