Lækkert ClubMascha spa & wellnessophold

Få 10% på strut-numse!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Nu har jeg set så mange piger rende rundt i de her ‘Freddy Brand’ bukser, med strittende po-po’er, og undret mig over om der var puder i, eller hvad. Det er der så ikke, men skal da love for jeg fik hejst sagerne op – lige hvor de skal være. Det er sgu nærmest som at stå på hovedet! Det er Fitfashion.dk der har sendt mig et par efter eget valg, som jeg skulle prøve effekten af, og den er i dén grad tilstede vil jeg sige. Jeg valgte disse fra WR.UP kollektionen som ved en ganske særlig patenteret teknologi fremhæver formerne, og giver et lille løft – hvis man kan bruge det. Jeg kan.

I kan lige nu få 10% inde på shoppen Fitfashion.dk, der har en masse forskellige modeller og farver.

I skal bruge rabatkoden: mascha 10  (den gælder i 2 uger)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor mange gange har I ikke bukket jer, og vist full moon eller tarvelig g-string? I er hvert fald ikke de eneste, for det har jeg gjort utallige gange, og det er bare aldrig særlig charmerende. Linningen her er noget gummi-halløj, ligesom på selvsiddende strømper, der gør at de sidder hvor de gør. VIRKELIG genialt og behageligt! De er i øvrigt super bløde at have på bukserne, og har meget stretch i. Jeg orker ikke stramme bukser jeg ikke kan bevæge mig i, når jeg tumler rundt med Hollie Nolia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er der dælme numse på bloggen. Det er altså så godt som jeg nu kan gøre det. Og så tænker I… Hvem har taget alle de billeder?? Det har min nye sælger Stine, på hendes første dag på kontoret, hahaha 🙂

Jeg valgte WR.UP denim skinny fit sort modellen, og er nok nødt til at bestille disse også, med en lidt højere talje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Næste indlæg

Lækkert ClubMascha spa & wellnessophold