Man må jo lige gi' en hånd med ;)

Kufferten er pakket med gaver :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Så er snuden vendt hjemad, og jeg har lidt gaver med til Hollie Nolia. Det var nu ikke fordi der var alverden at købe, men lidt fandt jeg da. Jeg savner hende SÅ meget, og har ligefrem forestillet mig hvordan det ville være at kramme hende og dufte til hende. Hun har haft den bedste, bedste uge hjemme hos mormor og morfar, som løbende har sendt mig billeder. Hun har haft en fest uden lige, og blevet forkælet i hoved og røv. 100% opmærksomhed fra dem, og fra onkel Henrik og olderne… Den blir svær at slå 🙂 Hun har også haft veninder på besøg, og været med ude ved andre børn de kender, så der er sikkert meget hun skal fortælle.

Mormor har vist hende mine blogbilleder, og er meget begejstret for at ha’ fået en storesøster. Hun er dog lidt skuffet over jeg ikke har taget hende med hjem, men forventer altså at få en grøn slikkepind som hun har på et af billederne – så det må jeg hellere finde!

Jeg har disse gaver med hjem…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestikket er ikke ret stort og kan bruges til at lege med. Den store træfigur fik jeg af Ramatu, så den må jeg da hellere finde en plads til… Ét eller andet sted, bum bum..

Trommen kommer jeg sikkert til at fortryde 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Man må jo lige gi' en hånd med ;)