Årets første shopping. It's on!

Tilbageblik på mit 2015

IMG_9748I 2015 skete der virkelig mange ting i mit liv, på både godt og ondt.

For at starte helt fra starten af året, så var jeg i Her & Nu Årets Nytårskvinde. Så året startede godt ud i tyl og bling-bling, på flotte billeder. Så er året lissom skudt i gang, ik!

Året startede lidt dumt ud med, at jeg var blevet hacket af en ubehagelig DJ der i et halvt år havde haft fuld adgang til mit mest private, på hele min computer. Han fik en utrolig mild dom, for at have krænket min og mange fleres privatliv. Det endte bl.a. i Tv Avisen.

Det var ikke alle steder jeg var populær. Andreas’ eks-kæreste kunne ikke holde ud at se på mig og læse om mig, og det kan jo egentlig godt blive svært at komme udenom. Hun opfandt bl.a. hashtagget #enrigtigchaneltype (og det skulle vist ikke tages som et kompliment) på de billeder hun senere slettede.

Det blev året hvor jeg fik mit første rigtige kontor. Det er møg lækkert, stort og lige midt på strøget. Her flyttede jeg ind sammen med Andreas og hans firma, men har nu overtaget det hele selv.

For 2. år i træk var I så vanvittige at kåre mig som Danmarks Dejligste i Se & Hør. Aldrig før havde nogen fået så mange stemmer, eller blevet valgt to år i træk. Det var ret stort for mig – sikke en titel at få 🙂

På stor opfordring lancerede jeg i fællesskab med min tidligere samarbejdspartner ClubMascha, hvor der med stor succes blev solgt lækre spaophold – vi brød senere på året, men jeg tilbyder stadig on and off ekslusive ophold.

I 2015 var jeg også på min første tourné. Ikke min egen, bevares, men Andreas var hele landet rundt med sit Andreas Bo Original show, og Hollie Nolia og jeg var ofte med på slæb. Det var sjovt at prøve, og gav mange gode oplevelser, samt en tur til Bornholm hvor Hollie Nolia fandt Krølle Bølle.

I påsken var vi på ferie i Thailand, og det var en helt fantastisk ferie – det er Thailand jo altid. Hollie Nolia nød det virkelig, og jeg postede næsten pinligt mange billeder fra ferien, men kunne jo ikke lade være. Jeg indrømmede også en forfærdelig oplevelse og en dum beslutning, med en tur på en elefant.

Jeg var også en tur i retten, som jeg faktisk ikke har valgt at skrive om på bloggen

Jeg ved jeg når langt ud her på bloggen, og når jeg kan gøre noget for at hjælpe eller sætte fokus på noget som står mit hjerte nært, så benytter jeg mig af det. Jeg var så heldig at møde den skønne pige Rikke, som var hårdt udsat for mobning, og som jeg stod op for. Det blev til en stor medie-ting, og hende og hendes familie kom sammen med Nyhederne forbi mit kontor.

Endelig fik jeg er rigtig krone på, haha! Som nordjyde har Aalborg karneval altid været en stor begivenhed for mig, og 2015 var simpelthen året hvor jeg blev kåret som årets Dronning af Aalborg karneval, og blev hyldet hele vejen gennem byen. Det var en kæmpe fest og stor ære at opleve!

Jeg fik også luftet badedragten i Monaco, på en lille sviptur med min Chanel-pusher Martina. Monte Carlo er bare altid en god idé! Jeg blev fattig, men meget glad på kort tid.

velgørenhedsfronten donerede jeg 275.000 kr., som hovedsageligt fandt vej via min blog. Pengene som jeg naturligvis er stolt over at kunne rejse, gik til Familier med kræftramte børn, og Syriens flygtninge. Jeg glæder mig til at fortælle om nye støtteprojekter i 2016!

Af de mange gode minder er også en virkelig dejlig weekend med hele familien i Skallerup i jylland, hvor vi havde er dejligt ophold i et sommerhus, og tur i Fårup Sommerland. Det gad jeg nu egentlig godt igen. Vi kom ret meget rundt i Danmark i 2015.

Og så havde jeg jo også fødselsdag… 36 somre er det nu, uha uha! Det blev til to dejlige fødselsdage, én med familien i jylland, og én drop-in fødselsdag med vennerne fra København. Når jeg kigger på indlæggene nu, føler jeg mig virkelig heldig.

Sommerferien blev til 2 uger i Tyrkiet, hvoraf den ene uge var voksenferie, og den anden med alle børnene. Igen blev det til vanvittig billed-spam fra endnu en dejlig, dejlig ferie. At Hollie Nolia bar bikini på ferien åbnede op for en debat, der nåede den Svenske presse – fordi hun havde bikini på!

Endnu engang fik jeg sat gang i hjulene med historien om Kemoland, som jeg delte på bloggen. Det resulterede i mange følgere på profilen over night, som igen nåede alle nyheder. Det viste sig dog at profilen var falsk – det var noget værre noget!

Der flød med vilde lopper da jeg igen forsøgte mig med loppemarked, for at få tømt ud i sagerne. Det blev til en hel weekend hvor en masse søde læsere fra hele landet kiggede forbi. Det var SÅ hyggeligt og sjovt. Det må jeg gøre igen. Det blev igen til noget ballade, om at jeg burde ha’ foræret pengene til velgørenhed, men det fandt jeg mig altså ikke i!

En af de store ting i året, var da jeg åbnede Blogly. Det var en mangeårig drøm der blev til virkelighed, men også en hård og dyr periode, ovenpå bruddet med min tidligere samarbejdspartner. Fremover er jeg altid solo på den front! Et andet brud der fyldte en del, var da Andreas og jeg valgte at gå fra hinanden efter knap 2 års forhold.

En glad fest i perioden var Hollie Nolias 3 års fødselsdag. Det var en dejlig dag, og der var selvfølgelig masser af balloner, gaver og vanvittig kage. Årets tema var Doktor Mcstuffins. Hollie Nolia kom også “i vælten” (eller jeg gjorde) fordi hun bar en Louis Vuitton taske. Det må man åbenbart ikke som 3 årig.

En anden titel jeg var så heldig at få, var Blogprisen 2015, hvor I simpelthen gav mig SÅ mange stemmer, at jeg total ryddede bordet. TAK! Der var 100 nominerede blogs, og jeg fik intet mindre end 25% af ALLE stemmerne. Så får man røde kinder og varme om hjertet. Det var stort!

Stort var også Blogly julefrokosten! At samle en masse bloggerpiger, og Dan Rachlin, mixe dem med lækker sushi, champagne og en mandestripper, så kan det bare KUN blive en god fest, haha!

Og SÅ udkom bogen endelig! I de mange år jeg har kendt Anne Bech, har hun altid fået mig i god form på rekordtid. Den opskrift har der været efterspørgsel på, og bogen Kom i gang med Mascha Vang er nu få dage fra udgivelsen allerede en bestseller der er udsolgt de fleste steder – det er så vanvittigt og jeg (vi er!) er så glad.

Det var en masse af højdepunkterne fra mit liv i 2015. Hvis jeg har glemt noget i farten, eller I selv har et favorit-indlæg, sp må I meget gerne fortælle hvilket 🙂

Der har i årets løb været mange tvprogrammer og interviews. Af dem jeg husker bedst er disse:

Jyllands-Posten portræt, BT portræt, Vores Børn, Eurowoman, Alt for Damerne (ude nu!)… Og der har været mange flere.

 

Næste indlæg

Årets første shopping. It's on!