Mig og bloggen rejser til Afrika!

Nogen er fin, i meget populær kjole

IMG_9551“Eeeeej hvor er jeg fiiin” 🙂

Det er nemlig lige det hun er, min lille skat. Denne her kjole hitter hos den lille dame for øjeblikket, og hun har derfor haft den på på flere billeder på Instagram, hvor der er blevet spurgt en del til den. Den er fra mærket REDGREEN som skiller sig ud via det maritime aspekt. Nu er det ikke fordi vi sejler så meget mere, udover Mols-Linien, men det er nu også et hit. Da vi gjorde, gik jeg naturligvis all-in på looket, og har derfor lært mærket og kvaliteten at kende. Og det er dælanedme “noget der vil noget”, som vi siger i jylland. Det er virkelig god kvalitet, og holder sig flot i både facon og overflade efter mange vaske, og har en god tykkelse.

Yes, yes, der danses og svinges, og lommerne med plads til hemmeligheder er meget populære.

IMG_9543

IMG_9540

IMG_9549

Kjolen VILLE hun have på nytårsaften (ja, den vender forkert), selvom jeg naturligvis havde foreslået hun skulle have alverdens glimmer på. Der er hun så pigen der hellere vil være overdressed, end underdressed. Hvor mon det kommer fra? 🙂 Der er lige nu 30% på kjolen!

IMG_9719

Hun har også nogle virkelig lækre shorts fra REDGREEN, som fåes i både grå og marine, med flæser og snøre. Hollie Nolia er en lille str. 92, og vi har tøjet i 92, som ikke er specielt stort i størrelsen.

Her finder I: Kjole og shorts 

63B4D396-3422-44BC-A751-CDFD89751F64

ANNONCE

 

Næste indlæg

Mig og bloggen rejser til Afrika!