Jeg skal møde Lars Løkke i aften...

Oplevelser er for livet…

IMG_7822Den bedste gave jeg nogensinde har fået, var en oplevelse. Når jeg ikke ved hvad jeg skal ønske mig af materiel forkælelse, så sætter jeg oplevelser øverst på listen – for er der noget bedre, end at balancere på sin egen comfort zone? Det synes jeg ikke.

Bownty finder man en masse spændende deals på oplevelser, der gør hver dag mindre hverdag. De har samlet alle de bedste tilbud fra 25 dealsites, der gør det meget lettere for jer at overskue de aller bedste oplevelser, der passer til dig, eller en du gerne vil glæde. Hvad der er sparet er tjent, og især her i juletiden, kan det betale sig at jagte de gode tilbud… Eller få råd til en lidt større gave 😉

Måske er det en skøn tur i spa, et besøg på en restaurant, spændende events, et dejligt kroophold eller et kick i en vanvittig bil der skal under træet. Det er nok egentlig for sjældent man giver sig selv den slags oplevelser, og hvis det er svært at finde på ønsker eller gaver… Så synes jeg det er en rigtig god idé!

Find en masse gode julegaveidéer på Bownty

Bownty3

Én af de oplevelser du kan finde på Bownty, er f.eks. en 15 min. tur i en flabet Lamborghini… Og ved I hvad, sådan en tur kan I netop vinde her på julekalenderens 3. december (tip lige din kæreste om det 😉 ).

For at deltage i konkurrencen, skal du følge @bowntykbh på Instagram, og skrive dit navn herinde.

koer-lamborghini5

Der er masser at vælge imellem…

Vinderen annonceres d. 25 december 2015.

ANNONCE

 

Næste indlæg

Jeg skal møde Lars Løkke i aften...