Dinneroutfit i Sverige

I vil elske disse her…

253FF653-5B80-4C01-838F-EDC479E430E1.fullI dag er I så heldige at jeg har fundet endnu en dejlig gave, til låge nr. 5, som jeg er sikker på enhver der bruger makeup vil elske. Jeg synes selv de er total uimodståelige, og meget flottere end de lille hvide trekanter jeg brugte, da jeg selv blev uddannet som makeup artist (for ca. 100 år siden!) 😉

Måske har I set en masse videoer på Instagram og Youtube, af piger der lægger makeup, og junglerer med foundation, concealers og lyse/mørke contouring farver. Det er ofte denne her slags BeautySponge de bruger. Den er blød og let at lægge makeuppen med, så man får en flot fejlfri base der giver en pæn hud. De er effektive at blende sine produkter sammen med, og er rigtig gode omkring øjnene, hvor man har svært ved at komme ind.

Man kan lige nu få alle 4 forskellige varianter på Sponge.dk, til HALV PRIS!

Men I er altså også så heldige, at I kan vinde HELE serien med 4 forskellige BeautySponges her i julekalenderen i dag. I skal bare fortælle mig, hvordan I plejer at lægge jeres makeup. Er det mon med svamp, pensel, fingrene… Eller noget andet??

Hvis I køber svampene til det gode tilbud, og senere ender med at vinde det, så får I pengene retur for det sæt I har købt – så I ikke pludselig står med to sæt. 

 

Næste indlæg

Dinneroutfit i Sverige