Det her har du manglet mange gange!

Luksusdag i spa: Det her kan blive dig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI tror det er løgn, I forstår slet ikke hvor heldig jeg er! Den anden dag fortalte jeg i et indlæg (her), hvordan den seneste tid har været lidt hård. Ovenpå det, vågnede jeg i går op med migræne ovenpå endnu en søvnløs nat. Jeg ringede ind på kontoret for at sige, at jeg var for døsig af mine piller, til jeg kom derind. Indtil Laura fortæller mig, at jeg da ellers er inviteret ind i Ni’mat Massage og Spa, til en lækker forkælelse. Der var det som om de piller pludselig hjalp meeeget hurtigt, for det var da LIGE hvad jeg trængte til. Nogle gange sker der bare nogle små ting, der virker som et kys fra en engel. Det gjorde det her virkelig.

Jeg besøgte Ni’mat som ligger inde midt i byen, men de har faktisk også en ude på Hilton. Når man sådan kommer ude fra gaden, som var både grå og våd, så virker stedet som en lille hemmelig hule, med blød musik og gyldent lys.

Men det er altså ikke kun mig der skal forkæles her i juletiden, og det har da vist taget helt overhånd det her – men jeg ville da ikke takke nej på jeres vegne. En heldig læser kan nemlig vinde samme behandling som mig, og jeg har altså valgt for os, for Kalaharis Vitamin C behandling lød lige lidt for lækker. For at deltage i konkurrencen, skal I tilmelde jer Ni’mat’s nyhedsbrev. Og bare rolig, de spammer jer ikke. I får kun en mail hver 4.-6. uge, hvis der er et særligt godt tilbud. I deltager automatisk i konkurrencen ved at tilmelde jer, og samtidig vælge “Mascha Vang” derinde. I tilmelder jer HER

Jeg har fået nyt kamera, og så skal I dælme få billeder skal I!!

IMG_8393 (1)

Jeg startede ud med en fodbehandling, med peeling og massage. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har fået det – det var intet mindre end vidunderligt. Selv ananassen smagte bedre end hvis jeg selv havde skåret den ud. Sådan er det bare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bagefter fik jeg en C vitamin ansigtsbehandling med mærket Kalahari. Det er en ny behandling de har, hvor behandleren blander produkterne lige efter din hud. Jeg blev både renset, eksfolieret, masseret og fik maske af ler fra Kalahari ørkenen i Afrika, damp, håndmassage og hovedbundsmassage – altså hele møllen! Der findes vitterligt ikke noget bedre end ansigtsmassage.

IMG_8412

Denne behandling er god for uren hud, pigmenter (jeg har selv brune pletter i panden) og god for de små irriterende linier, som vi ikke gider. Behandleren var overbevist om at jeg ville kunne se forskel bagefter, så jeg fik hende til at tage før- og efterbilleder med min telefon. Se lige, det taler vist for sig selv! Alle tørhedslinierne er pist væk.

I kan læse mere om behandlingen HER

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 22.46.49

Da jeg var færdig med ansigtsbehandlingen, var der “fri leg” i spa området. I stedet for at tage en veninde med, følte jeg at jeg havde brug for dette frirum alene. Jeg kunne være blevet der hele dagen, og bare nusset rundt. Jeg var sågar under det kolde gys, og i sauna og dampbad. Jeg elsker, elsker, elsker at være i spa, og håber altid på at jeg engang selv får sådan et område. I mit eget hjem altså. Bare sådan helt beskedent, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er iøvrigt sikker på at et gavekort hertil, vil glæde under juletræet! Det er så skøn forkælelse, enten enkeltvis eller for par/veninder.

Se alle mulighederne for spa og behandlinger her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg ankom var det med dukket nakke og solbriller, fordi jeg var så energitabt og grå i ansigtet. Det hjalp på både humør og sjæl at komme ind og få lidt varme i kinderne, og blive løsnet op i fusserne.

IMG_8425 (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er frokosten serveret. Ja tak, hvidvin og sushi som perfekt afslutning. Da jeg vågnede, anede jeg ikke hvor dejlig dagen alligevel ville ende med at blive. Tak for invitationen Ni’mat, og for ikke bare at forkæle mig, men også en af mine heldige læsere 🙂 Vinderen bliver fundet d. 24 december, og får direkte besked af Ni’mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8423

ANNONCE

Næste indlæg

Det her har du manglet mange gange!